Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Καρκίνο - Δίλημμα στο να φροντίσουμε τον εαυτό μας ή να ασχοληθούμε με τους άλλους ...

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ευαίσθητο και υδάτινο περιβάλλον του ζωδίου του Καρκίνου σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και οι πιο σημαντικές της όψεις θα είναι το τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή τις πρωινές ώρες, τα εξάγωνα με τον Δία και τον Ουρανό στη συνέχεια και το βράδυ θα σχηματιστεί το πρώτο τέταρτο της Σελήνης δημιουργώντας περισσότερο εκνευρισμό στις σχέσεις μας. Πιθανώς σήμερα να νιώθουμε μια διάσταση ανάμεσα στο να φροντίσουμε τις δικές μας ανάγκες και να είμαστε πιο χαλαροί ή να ασχοληθούμε με τους άλλους στη ζωή μας. Αν διαλέξουμε να ασχοληθούμε με τα δικά μας μπορεί κάποιον να στενοχωρήσουμε με την απουσία ή την έλλειψη ενδιαφέροντος μας. Ας προσπαθήσουμε να βρούμε τη χρυσή τομή για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Σε κάθε περίπτωση η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου είναι πιο ευέλικτη και μας βοηθά να προσαρμοζόμαστε σε ό,τι προκύπτει στο πρόγραμμα μας.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα στρέφει την προσοχή σας στον χώρο του σπιτιού αλλά και στην οικογένεια. Σήμερα θα χρειαστεί να ασχοληθείτε εντατικά με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας, με τα άτομα που συμβιώνετε, με ένα ακίνητο ή το περιβάλλον του ίδιου του σπιτιού σας. Για κάποιους μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σας απασχολήσει περισσότερο. Όμως μην περιμένετε να κλείνουν υποθέσεις αυτή την περίοδο που είναι ανάδρομος ο Ερμής στο ζώδιο σας. Διατηρήστε την αισιοδοξία και την υπομονή σας γιατί οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές από την επόμενη εβδομάδα. Ακόμη σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα διαφωνίες μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Αν κάποιος στενός συγγενής σας προκαλέσει προτιμήστε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά. Απομακρυνθείτε, σκεφτείτε με μεγαλύτερη ψυχραιμία και επανέρχεστε σε μια στιγμή που θα νιώθετε πιο ισορροπημένοι και ήρεμοι μέσα σας. Οι απογευματινές ώρες θα είναι πιο εποικοδομητικές με τις ωραίες όψεις της Σελήνης σε επαγγελματικά και οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη από τον Καρκίνο, στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία, μπορεί να έχετε επαφές για δουλειά, συζητήσεις, κάποιες συσκέψεις και γενικώς να βρίσκεστε σε μια νοητική εγρήγορση. Αν είστε σε φάση αναζήτησης δουλειάς ή αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την τωρινή εργασία σας, μην απογοητεύεστε. Όμως θα πρέπει να είστε αρκετά υπομονετικοί γιατί ακόμη οι εξελίξεις δεν έρχονται όπως θέλετε. Σήμερα, επειδή η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή τις πρωινές ώρες, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα σας ή να προσαρμοστείτε σε επιβαλλόμενες αλλαγές στο περιβάλλον εργασίας ας πούμε. Μην αντιδράτε σπασμωδικά και προσπαθήστε να ακολουθήσετε τους ρυθμούς της ημέρας επιλέγοντας προσεκτικά τις προτεραιότητες σας. Πολύ πιο άνετες οι απογευματινές ώρες και μπορεί να βρείτε θετικές λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα σας προτρέπει να ασχοληθείτε προσεκτικά με τα οικονομικά σας θέματα, να βάλετε προτεραιότητες στις αποπληρωμές, να ψάξετε νέους πόρους για να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας. Είναι ταυτόχρονα μια περίοδος που πρέπει να δείξετε την αυτοπεποίθηση σας με κάθε τρόπο, γιατί αυτό θα παίξει ρόλο και στις οικονομικές σας διεκδικήσεις. Σήμερα προσπαθήστε να επιλύσετε πρακτικές εκκρεμότητες, συγκεντρωθείτε σε όλα όσα πρέπει να κάνετε και μην αφήνετε κανένα να διασπά την προσοχή σας με τα δικά του θέματα ειδικά τις πρωινές ώρες που το τετράγωνο της Σελήνης προς τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή δημιουργεί σύγχυση και ασυνεννοησία. Μολονότι είναι μια κουραστική μέρα μπορεί ταυτόχρονα να είναι και πολύ παραγωγική. Πιο θετικό το απόγευμα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ