Έντρομοι λουόμενοι σε παραλία στο Ηράκλειο Κρήτης: Νόμισαν ότι βρήκαν drone του Ιράν από την επίθεση στο Ισραήλ - Τι αποκαλύφθηκε ότι ήταν

Δικαιολογημένος ο πανικός όσος βρέθηκαν στην παραλία όταν είδαν να ξεβράζει η θάλασσα αντικείμενο που έμοιαζe με drone

Έναν εναέριο στόχο που χρησιμοποιείται σε πεδία βολής για την δοκιμή οπλικών συστημάτων, ξέβρασε η θάλασσα σε παραλία του Ηρακλείου Κρήτης, κάνοντας τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί να τρομοκρατηθούν, αφού τον πέρασαν για ιρανικό drone.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ιστότοπο Cretaone.gr, οι λουόμενοι που τον είδαν… τρόμαξαν, μετά τις δραματικές εικόνες που είδαμε το βράδυ του Σαββάτου 13 Απριλίου, με την επίθεση του Ιράν εναντίον του Ισραήλ. Ευτυχώς, όμως, δεν ήταν ιρανικό drone αλλά ένας ανενεργός και ακίνδυνος εναέριος στόχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου, ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές για την περισυλλογή του, ενώ από μια πρώτη εξέταση εκτιμάται πως ήταν για αρκετό καιρό στη θάλασσα, καθώς είχε έντονα τα σημάδια της σκουριάς, στα μεταλλικά του μέρη.

Εναέριος στόχος

Για την ιστορία, πρόκειται για έναν στόχο που κατασκευάζεται από εταιρεία με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία, με σκοπό την εκπαίδευση των πληρωμάτων που επανδρώνουν αντιαεροπορικά συστήματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ