Σπάνια φωτό - Σταύρος Νιάρχος με την σύζυγο του Ευγενία - Ευτυχισμένες στιγμές στην Σπετσοπούλα - Οι μεγάλοι γιοι με μοτοσυκλέτες, τα μικρά στο πίσω κάθισμα του decapotable

Οικογενειακή εκδρομή ...

Είναι αυτές οι μικρές οικογενειακές στιγμές του παρελθόντος που πάντα σταματάμε για λίγα λεπτά και τις χαζεύουμε!

Η Έλενα Μακρή μέσα από τον ενημερωμένο λογαριασμό της στο instagra, @elenasdiary_blog έφερε στη δημοσιότητα ένα vintage ασπρόμαυρο κλικ.

Στο παρακάτω ενσταντανέ πρωταγωνιστεί ο Σταύρος Νιάρχος με την οικογένεια του, κατά τη διάρκεια μία εκδρομής.

"Οικογενειακή εκδρομή: Ο Σταύρος Νιάρχος οδηγεί το ανοιχτό αυτοκίνητό του στους δρόμους της Σπετσοπούλας.

 Δίπλα του, η σύζυγός του, Ευγενία. Στο πίσω κάθισμα, τα δύο μικρότερα παιδιά τους, Κωνσταντίνος και Μαρία.

Διαβάστε ακόμη: Σταύρος Νιάρχος: Σπάνιες φωτό & μοναδικές ιστορίες για τον μεγιστάνα - η άγνωστη σχέση με Πριγκίπισσα - το βιβλίο του στενού συνεργάτη του Γιάννη Κ. Φραγκούλη

Οι δύο μεγαλύτεροι γιοι τους τους συνοδεύουν πάνω στις μοτοσικλέτες τους, ο Σπύρος προπορευόμενος, με τον Φίλιππο να ακολουθεί.

Η Σπετσουπούλα ο μικρός ιδιωτικός παράδεισος των Νιάρχων στον Σαρωνικό ήρθε στην κατοχή του εφοπλιστή στα μέσα της δεκαετίας του ’50.

Διαβάστε ακόμη: Αριέττα Ζαφειράκη Λιβανού: Η ζάπλουτη μητέρα της Τίνας & της Ευγενίας βίωσε την τραγωδία των θανάτων των κοριτσιών της - και οι δυο παντρεύτηκαν και τον Ωνάση και το Νιάρχο

Ο μεγάλος αντίπαλος του εφοπλιστή, ο Αριστοτέλης Ωνάσης, είχε ήδη τον Σκορπιό στο Ιόνιο, κι έτσι ο Νιάρχος δεν μπορούσε να μείνει άπρακτος.

Διαβάστε ακόμη: Σταύρος Νιάρχος: Ο εφοπλιστής, δωρητής κι ευεργέτης - Η ζωή, οι γάμοι & το έργο που άφησε πίσω του (φωτό - βίντεο)

Την ίδια εποχή που αγόρασε τα ναυπηγεία στον Σκαραμαγκά, απέκτησε και το δικό του ιδιωτικό νησί."

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ