O Γιώργος Αυτιάς υποψήφιος ευρωβουλευτής: Ανακοινώθηκε επίσημα από τη Νέα Δημοκρατία (βίντεο)

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς όταν πήγε στο Μαξίμου για το "χρίσμα" βρήκε και τον δάσκαλό του Γιώργο Παπαδάκη

Στις ευρωπαϊκές εκλογές της 9ης Ιουνίου ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΔ.

Μάλιστα ο Γιώργος Αυτιάς βρέθηκε χθες στο μέγαρο Μαξίμου για τη σχετική φωτογραφία με τον πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη και να πάρει το χρίσμα επίσημα και συναντήθηκε με τον δάσκαλό του Γιώργο Παπαδάκη με τον οποίο ξεκίνησε τη δημοσιογραφία. Ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να πάρει συνέντευξη μαζί με την Μαρία Αναστασοπούλου, συνέντευξη που μεταδόθηκε σήμερα το πρωί.


Διαβάστε ακόμα: Οι 4 που θα αντικαταστήσουν τον Γιώργο Αυτιά, που πάει για Ευρωβουλευτής: Οικονόμου, Παυλόπουλος, Κούτρας & Ντσούνος από ένα Σουκού τον μήνα (φωτό & βίντεο)

Την περασμένη Κυριακή, η εκπομπή «Δεκατιανοί» με τον Γιάννη Πιτταρά και τον Γιώργο Γρηγοριάδη, που ακολουθεί την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά αποχαιρέτισαν τον δημοφιλή δημοσιογράφο με μια σέλφι.

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην... Grand place» ήταν το μήνυμα των «Δεκατιανών» για τον Γιώργο Αυτιά στη λεζάντα της ανάρτησης.

Η Grand Place βρίσκεται στο κέντρο της παλιάς πόλης των Βρυξελλών, όπου συνεδριάζουν οι πολιτικές ομάδες και οι επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Οι βασικές σύνοδοι της Ολομέλειας πραγματοποιούνται στο Στρασβούργο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ