Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Σε ξέγνοιαστή βόλτα τα lovebirds – Το τρυφερό φιλί που αντάλλαξαν on camera (βίντεο)

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

αγαπημένος μας τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς είναι πολύ ενεργός στο Tik Tok, και τώρα ανέβασε ένα βίντεο με την γυναίκα του, την πανέμορφη Κάτια Ζυγούλη.

Το ζευγάρι περνάει ξέγνοιαστές στιγμές χωρίς τα 4 παιδάκια τους, φαίνεται να ξεκουράζονται.

Στο βίντεο φαίνεται ο Σάκης Ρουβάς να ανταλλάσσει ένα φιλί με την αγαπημένη του και τα social media να «λιώνουν»

Το ζευγάρι φαίνεται σε ένα αυτοκίνητο, ενώ σε ένα σημείο, ο τραγουδιστής γυρνά το κεφάλι του προς το μέρος της και τη φιλά.

Στη συνέχεια, η Κάτια Ζυγούλη φαίνεται να του πειράζει τα μαλλιά, ενώ του δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μέτωπο. «Χαλάρωση, ηρεμία, ξεκούραση κι εσύ», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο ο Σάκης Ρουβάς.

@sakisrouvas Χαλάρωση, ηρεμία, ξεκούραση κι εσύ..❤️ #costanavarino #bepartofourstory #costanavarinogolf ♬ original sound - Sakis Rouvas

Διαβάστε ακόμα: Σάκης Ρουβάς: Η κόρη του πήγε να τον απολαύσει στην πίστα – Τον «βομβάρδισε» με λουλούδια – Δεν γέλασε ο μπαμπάς – Δείτε το βίντεο

Λίγα λόγια για το ζευγάρι

Ο Σάκης Ρουβάς είναι μαζί με την ηθοποιό και μοντέλο Κάτια Ζυγούλη από το 2003 και μαζί έχουν 4 πανέμορφα παιδιά που τους μοιάζουν. 

Η μεγαλύτερη είναι η Αναστασία (γενν. 2 Νοεμβρίου 2008) και μετά ακολουθούν ο Αλέξανδρος (γενν. 15 Οκτωβρίου 2011), η Αριάδνη (γενν. 3 Ιανουαρίου 2013) και ο Απόλλωνας (γενν. 21 Απριλίου 2016).

Διαβάστε ακόμα: Χρόνια πολλά Sakis: Ο σούπερ σταρ του τραγουδιού γίνεται 51 ετών - Ώριμος, κούκλος, επιτυχημένος, «έχει όλο το πακέτο» (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ