Η Νίκη Λυμπεράκη έκανε την συνέντευξη της χρονιάς: Καλεσμένες οι μητέρες της Ερατούς, της Ντόρας, της Ελένης & της Σοφίας που δολοφονήθηκαν από τους συντρόφους τους (βίντεο)

Δεν πρέπει ποτέ να τις ξεχάσουμε!

Χθες το βράδυ μετά τις δώδεκα και με αφορμή την δολοφονία της αδικοχαμένης Κυριακής Γρίβας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους, μητέρες θυμάτων γυναικοκτονιών μίλησαν στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη «Μεγάλη Εικόνα».

Πιο συγκεκριμένα εκεί βρέθηκαν οι Κατερίνα Κώτη, μητέρα της Ντόρας Ζαχαριά που δολοφονήθηκε στα 31 της χρόνια από τον πρώην σύντροφό της στη Ρόδο, η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς Μανωλακέλλη, που δολοφονήθηκε στα 24 της από τον εν διαστάσει σύζυγό της στη Λέσβο και η Ρόζα Φωτιάδου, μητέρα της Σοφίας Σαββίδου που δολοφονήθηκε μαζί με τη σύζυγο του δράστη στη διπλή γυναικοκτονία έξω από σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά το 2020.

Μαζί τους, ήταν και η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της βίας Κική Πετρουλάκη και από το Διδυμότειχο οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη.


Διαβάστε ακόμα: Η Νίκη Λυμπεράκη ξεκίνησε τη σεζόν με την πιο hot συνέντευξη της Μαριλέλλας Αντωνοπούλου - Δείτε την υπέροχη σε νέα φωτογράφιση

Παρενέβη και η εκπρόσωπος της Αστυνομίας Κωνσταντία Δημογλίδου.


Η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη, συγκινητική και όσα συζυτήθηκαν για αυτά τα θλιβερά γεγονότα δεν πρέπει να τα ξεχνάμε ποτέ, γιατί όπως είπε και η παρουσιάστρια δυστυχώς θέματα σας αυτά μετά από κάποιο καιρό «φεύγουν» από το φως της δημοσιότητάς.

Διαβάστε ακόμα: Σοκάρει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: Και η κόρη μας πήγε στην αστυνομία και την έδιωξαν - Πήγε να καταγγείλει βιασμό ένα χρόνο πριν τη δολοφονία (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ