Aυτοί είναι οι πέντε αστέρες του Hollywood που δεν έχουν τελειώσει το σχολείο – Πως το πήραν απόφαση; (φωτό)

Κάπως ριψοκίνδυνο...

Ηθοποιοί που αυτή την στιγμή βρίσκονται στην κορυφή του Hollywood, παραδέχτηκαν ότι δεν έχουν ολοκληρώσει την φοίτησή τους στο σχολείο.

Πως πήραν αυτή την απόφαση;

Αυτοί είναι, λοιπόν, οι πέντε διάσημοι ηθοποιοί που δεν έχουν τελειώσει το λύκειο:

Η Jennifer Lawrence είναι μια από τις πιο διάσημες ηθοποιούς του Hollywood, που εγκατέλειψε την εκπαίδευσή της, ενώ ήταν ακόμα στο γυμνάσιο. "Είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Ήταν απλώς ένα έντονο συναίσθημα τύπου, " Αυτό πρέπει να κάνω", είπε για την υποκριτική κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής της στο 60 Minutes τον Φεβρουάριο του 2018. 

Kristen Stewart

H Kristen Stewart άφησε το σχολείο σε ηλικία 13 ετών, αφού η καριέρα της στον κινηματογράφο είχε αρχίσει ήδη να απογειώνεται. 

Leonardo DiCaprio

Ο Leonardo DiCaprio είναι ένας από τους πιο πολυβραβευμένους ηθοποιούς στον κόσμο. Με πολλούς επιτυχημένους τηλεοπτικούς και κινηματογραφικούς ρόλους στο βιογραφικό του, θα νόμιζες ότι ο Leonardo DiCaprio ήρθε στο Χόλιγουντ με ένα λαμπρό εκπαιδευτικό υπόβαθρο. 

Κάθε άλλο, όμως, ο ηθοποιός δεν τα κατάφερε να ολοκληρώσει το γυμνάσιο.

Διαβάστε ακόμα: Έτοιμος, να μας απογειώσει ξανά ο Γιώργος Λάνθιμος: To πρώτο trailer για την νέα του ταινία «Kinds of Kidness» - Ασφαλώς με Emma Stone & Willem Dafoe (φωτό & βίντεο)

Johnny Depp

Ο καρδιοκατακτητής ηθοποιός, παράτησε το σχολείο στα 15 του, αλλά όχι επειδή ήθελε να γίνει ηθοποιός. Αντίθετα, σχεδίαζε να ακολουθήσει μια καριέρα ως ροκ μουσικός. Έγινε τελικά γνωστός για τη δουλειά του στη μεγάλη οθόνη.

Εmma Stone

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του Poor Things έπεισε τους γονείς της να την αφήσουν να εγκαταλείψει την ένατη τάξη του δημοτικού, αφού τους έδειξε μια παρουσίαση PowerPoint σχετικά με τους λόγους για τους οποίους έπρεπε να της επιτραπεί να παίζει σε πλήρη απασχόληση. "Είναι τρελό που συμφώνησαν σε αυτό", είπε στο Hollywood Reporter τον Ιανουάριο του 2017 η καλλονή ηθοποιός. "Δεν το υποστηρίζω πλέον. Όλοι πρέπει να περάσουν από το γυμνάσιο και να αποφοιτήσουν".

Διαβάστε ακόμα: Jennifer Lawrence: Η επιτομή της τελειότητας με κόκκινο φόρεμα - Τα ολόισια μακριά μαλλιά & η πασμίνα από το ίδιο ύφασμα (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ