Julia Roberts: Η πολυβραβευμένη ηθοποιός με δημιουργία της σχεδιάστριας Mary Katantzou – Το σμαραγδί φόρεμα με τα ιδιαίτερα balloon μανίκια (βίντεο)

Η ηθοποιός με το λαμπερό χαμόγελο ακτινοβολεί μέσα σε αυτή την δημιουργία!

Η αγαπημένη μας σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, όπου βλέπουμε τη λαμπερή Τζούλια Ρόμπερτς να φορά μια από τις δημιουργίες της.

Τα αριστουργήματα της Μαίρης Κατράντζου έχουν φορέσει πολλές σταρ του εξωτερικού, όπως η Κίρα Νάιτλι, η Κέιτ Μπλάνσετ και η Ριάνα. 

Με την σειρά της φόρεσε και η μοναδική Τζούλια Ρομπερτς δημιουργία της Μαίρης Κατράντζου.

Η στιλίστρια Ελίζαμπεθ Στιούαρτ δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media, το οποίο αναδημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram και η Μαίρη Κατράντζου, όπου βλέπουμε τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό με το γνωστό και πλατύ χαμόγελό της να φορά ένα φόρεμα σε σμαραγδί απόχρωση, με ψηλό λαιμό και balloon μακριά μανίκια και χαρακτηριστικό μοτίβο με πεταλούδες και κοχύλια.

Διαβάστε ακόμα: «Σ' αγαπώ, χρόνια πολλά»: H Julia Roberts αγκαλιάζει και εύχεται στον άντρα της – «Το διαβόητο love story» (φωτό & βίντεο)

Η Μαίρη Κατράντζου δήλωσε ενθουσιασμένη με το γεγονός ότι η Τζούλια Ρόμπερτς φόρεσε μια από τις δημιουργίες και ευχαρίστησε προσωπικά τη στιλίτρια για την επιλογή της.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι η Μαίρη Κατράντζου βρίσκεται σίγουρα στην ακμή της δημιουργικής της πορείας, καθώς πριν από μία εβδομάδα κλήθηκε να καλύψει τη νεοσύστατη θέση της creative director της συλλογής δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ του οίκου Bvlgari.

Διαβάστε ακόμα: Mary Katrantzou αναλαμβάνει επίσημα creative director στα δερμάτινα αξεσουάρ του οίκου Bvlgari – Περήφανη η χώρα για την σύμπραξη δύο ελληνικών ονομάτων (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ