Σπάνια εμφάνιση για την Εβελίνα Παπαντωνίου – To total black look της Βίκυς Κουλιανού και η κατακόκκινη Λένα Παπαληγούρα (φωτό)

Όλες τους υπέροχες!

Ο Βασίλειος Κωστέτσος παρουσίασε την νέα του συλλογή L’Olympien Art Couture με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, στην Γαλλική Πρεσβεία.

Ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς του την Γαλλίδα Πρέσβειρα Laurence Auer και τόνισε ότι η αγάπη  του για εκείνη είναι απεριόριστη.

Εκεί βρέθηκε και πλήθος επώνυμων, καθώς κανένας δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τόσο σημαντική στιγμή για τον χώρο της μόδας.

Σπάνια ήταν όμως η εμφάνιση της Star Hellas του 2001, Εβελίνας Παπαντωνίου.

Η Εβελίνα Παπαντωνίου ήταν πραγματικά πολύ chic, με ένα μπλε σκούρο maxi dress με περίτεχνες λεπτομέρειες και δαντέλα.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλειος Κωστέτσος: Ο διεθνούς καριέρας σχεδιαστής συγκλονίζει! – Παρουσίασε στην Γαλλική Πρεσβεία την νέα του συλλογή L’Olympien Art Couture (φωτό & βίντεο)

Δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την επίδειξη μόδας, η ηθοποιός, μοντέλο και επίσης σχεδιάστριας μόδας Βίκυ Κουλιανού.

Το μοντέλο παρά το total black outfit, πάντα ακτινοβολεί χαρά!

Τέλος την παράσταση έκλεψε η αγαπημένη μας ηθοποιός, Λένα Παπαληγούρα.

Η ηθοποιός φορούσε ένα σέξι, powerful κόκκινο maxi φόρεμα, που σίγουρα τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Διαβάστε ακόμα: Βίκυ Κουλιανού: Το αγαπημένο μας μοντέλο σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη - «Βιώνω τη μοναξιά κάθε μέρα, κάθε ώρα της ζωής μου» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ