Όταν η μονοχρωμία δημιουργεί ένα εξαίσιο σύνολο - Η Βασίλισσα Mary της Δανίας με bleu marine – Παλτό, καπέλο, γάντια & φόρεμα στην απόλυτα ίδια απόχρωση (φωτό)

Η Βασίλισσα της Δανίας κομψή στο καθήκον!

Πόσο chic πραγματικά!

Αυτή εμφάνιση της νέας Βασίλισσας Mary της Δανίας μας συγκλόνισε.

Η Βασίλισσα της Δανίας έδωσε το «παρών» στην επέτειο των 75 χρόνων που η Εθνοφρουρά υπηρέτησε ως υποστήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων στο Μουσείο Ελευθερίας στην Κοπεγχάγη.

Η πολύ κομψή Βασίλισσα Mary επέλεξε για αυτή την εντυπωσιακή εμφάνιση, bleu marine maxi καπαρντίνα και φόρεμα, τα οποία συνδύασε εξαιρετικά με ένα καπέλο στο ίδιο χρώμα.

Οι high knee boots στο χρώμα της ερήμου που γκρι «τόνους» «έσπασαν» λίγο αυτό το μπλε σύνολο.

Διαβάστε ακόμα: Νέο Βασιλικό ζεύγος της Δανίας: Με ιδιαίτερη στρατιωτική στολή υποδέχτηκαν τους καλεσμένους σε επίσημο δείπνο - Το ανοιξιάτικο art de latable (φωτό)

Η Βασίλισσα Mary έδωσε μια ομιλία και παρέδωσε ένα τιμητικό σήμα για την επέτειο στον Kurt Dose, το τελευταίο εναπομείναντα της Εθνοφυλακής, που ήταν από την αρχή μέλος της.

Η Εθνοφρουρά προήλθε από τον αγώνα του αντιστασιακού κινήματος για ελευθερία, και μετά την παρέλαση, η Βασίλισσα επισκέφθηκε το Μουσείο Ελευθερίας, όπου άκουσε ιστορίες για κάποιους από τους Δανούς που επέλεξαν να εναντιωθούν στη γερμανική κατοχική δύναμη κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και τις προσωπικές θυσίες που έδωσαν για τον αγώνα προς την ελευθερία.

Έλειπε βέβαια, ο σύζυγος, ο Βασιλιάς Frederic , ο πρωτότοκος της πρώην Βασίλισσας Margaret της Δανίας, αλλά δεν υπάρχει βασιλικό καθήκον που να μην  φέρνει εις πέρας η Βασίλισσα Mary.

Διαβάστε ακόμα: Υπέροχη εμφάνιση για την νέα βασίλισσα της Δανίας, Mary - Μεσάτη φούστα, δαμασκηνί πουκάμισο και βελούδινες μπότες (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ