Ο Cillian Murphy σε «ρόλο» μοντέλου: Ο ηθοποιός έγινε ο νέος ambassador του πολυτελούς οίκου μόδας Versace (φωτό)

Συγκλονιστικός, ο 47χρονος ηθοποιός!

Ο Κίλιαν Μέρφι πόζαρε ως μοντέλο για τη νέα φωτογράφιση του Ιταλικού οίκου μόδας Versace κάνοντας το ντεμπούτο του ως άνδρας Icon του πολυτελούς brand.

Ο πρωταγωνιστής του Oppenheimer, Κίλιαν Μέρφι σε μία νέα φωτογράφιση για τον  θρυλικό οίκο μόδας Versace.

Ο ηθοποιός κάνει το ντεμπούτο του ως άνδρας icon του πολυτελούς brand, είναι δηλαδή ο νέος man ambassador του οίκου.

Ο 47χρονος Ιρλανδός ηθοποιός το νέο ανδρικό πρόσωπο της καμπάνιας του σπουδαίου οίκου μόδας που πρόκειται να λανσαριστεί επισήμως στις 3 Απριλίου. 

Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός και νικητής των φετινών Oscars ποζάρει στον φακό φορώντας ένα λευκό φανελάκι, μαύρο σακάκι, παντελόνι με ζώνη και ένα χρυσό κολιέ στον λαιμό.

Υπάρχει μάλιστα και βίντεο το οποίο κοινοποίησε ο οίκος Versace στο Instagram, βλέπουμε τον Κίλιαν Μέρφι από τα παρασκήνια της φωτογράφισης.

Διαβάστε ακόμα: Cilian Murphy: Ο πρώτος Ιρλανδός που πήρε το Α' Βραβείο Ανδρικού Ρόλου - Με απίθανο κοστούμι Versace καταχαρούμενος στη σκηνή (φωτό-βίντεο)

Ο Κίλιαν ακούγεται να λέει: «Αποφεύγω το μόνιτορ όταν κάνω ταινίες. Είναι επειδή είναι ένας διαφορετικός χαρακτήρας, ξέρεις; Ποτέ δεν θέλεις να επηρεάσεις το ταξίδι σου».

Στο τέλος του βίντεο προσθέτει χαρακτηριστικά: «Καθαρό και κλασικό, είναι Versace».

Διαβάστε ακόμα: Oscars 2024: Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες αλλά τα κινητά των καλεσμένων - Χορός, τραγούδια, σκισίματα ... (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ