Νέες εξελίξεις για την υπόθεση του μικρού Εμίλ: Βρέθηκαν & τα ρούχα του αδικοχαμένου αγοριού – Η αιτία του θανάτου είναι ακόμα ανεξήγητη (φωτό & βίντεο)

Ο 2χρονος Εμίλ ήταν εξαφανισμένος για 8 μήνες 

Όλο και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στην δημοσιότητα σχετικά με τον μυστήριο θάνατο του 2χρονου Εμίλ στην Γαλλίας.

Η ιστορία του συγκλονίζει τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης και την κοινή γνώμη. 

Οι γονείς του μικρού Εμίλ είχαν μεταφέρει το δίχρονο αγοράκι στο εξοχικό των παππούδων του για να περάσει εκεί τις καλοκαιρινές διακοπές όσο εκείνοι δούλευαν.

Το δίχρονο αγοράκι εθεάθη για τελευταία φορά από δύο μάρτυρες να περπατά σε έναν δρόμο κοντά στο σπίτι των παππούδων του, στις 8 Ιουλίου του περασμένου έτους, σύμφωνα με τις τότε αρχές, αναφέρει δημοσίευμα του Sky News.

Οι παππούδες του άργησαν να συνειδητοποιήσουν ότι ο Εμίλ έλειπε.

Η αιτία θανάτου του μικρού Εμίλ παραμένει ανεξήγητη ακόμη.

Ωστόσο την περασμένη εβδομάδα βρέθηκαν τα οστά και τα ρούχα του μικρού παιδιού 90 μέτρα μακριά από το σπίτι των παππούδων του.

Οι ιατροδικαστικές εξετάσεις έδειξαν ότι ένα κρανίο που βρέθηκε από έναν περιπατητή κοντά στο Le Vernet στις Άλπεις-de-Haute-Provence ανήκε στο άτυχο αγοράκι.

Ορισμένα από τα ρούχα του -μεταξύ των οποίων ένα μπλουζάκι, παπούτσια και σορτς- βρέθηκαν τώρα κοντά στο σημείο όπου ανακαλύφθηκαν τα λείψανα, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων AFP.

Ωστόσο, ο εισαγγελέας δήλωσε ότι τα στοιχεία που έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής «δεν δείχνουν ποια ήταν η αιτία του θανάτου του Εμίλ».

Στο κρανίο βρέθηκαν κάποια σημάδια, τα οποία, όπως είπε ο εισαγγελέας, θα μπορούσαν να έχουν προκληθεί από ζώα μετά το θάνατό του, ενώ τα ρούχα του δεν έχουν ακόμη εξεταστεί.

Διαβάστε ακόμα: Τραγωδία στη Γαλλία: Ο 2χρονος Εμίλ ήταν εξαφανισμένος για 8 μήνες – Τα οστά του βρέθηκαν κοντά στο εξοχικό των παππούδων του (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ