Νένα Μεντή για την απώλεια του πρώτου της συζύγου: «Έπαθα ένα ανισόρροπο πράγμα» - «Άρχıσα να ντύνομαι με τα ρούχα τоυ & να βγαίνω έξω» (βίντεο)

Συγκλονίζει η ηθοποιός...

Καλεσμένη η αγαπημένη μας ηθοποιός Νένα Μεντή βρέθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια του πρώτου της συζύγου σε ηλικία 34 ετών και ενώ ήταν 9 χρόνια παντρεμένοι.

Όσα είπε η Νένα Μεντή

«Ήταν πολύ ωραίος ηθοποιός. Πέθανε 34 χρονών. Έχω ζήσει πολλά. Ήμασταν 9 χρόνια παντρεμένοι. Μεγάλο χαστούκι. Το χαστούκι δεν είναι τίποτα. Πέθανε πρώτα ο πατέρας μου, που τον λάτρευα και μετά από λίγα χρόνια ο άντρας μου. Πολύ ξαφνικά και οι δύο από το ίδιο πράγμα, καρδιά. Τότε ήταν τρέλα. Νομίζω ότι για ένα διάστημα… έφυγε και δεν ξέρω πως το μάζεψα. Κάποιοι φίλοι μου με βοήθησαν. Άρχισα να ντύνομαι με τα ρούχα του και να περπατώ στον δρόμο με τα ρούχα του. Έπαθα ένα ανισόρροπο πράγμα. Κουνήθηκα», είπε η Νένα Μεντή.

Δείτε το βίντεο:


Διαβάστε ακόμα: Νένα Μεντή: "Ζω σε χωριστά σπίτια με τον σύντροφο μου επι 47 χρόνια - Όταν έμεινα άνεργη έπαιζα χαρτιά" (βίντεο)

Μαζί με τον πατέρα της, η ηθοποιός, θεωρεί τον θάνατο του πρώτου συζύγου της, Κώστα Στυλιάρη, τις μεγαλύτερες απώλειες της ζωής της.

Η ηθοποιός εδώ και 47 χρόνια είναι με τον ηθοποιό Σταύρο Μερμήγκη και έχουν μία κόρη την Μαρία.

Δεν έχουν παντρευτεί, άλλα όπως λέει και η ίδια είναι ο σύντροφος της ζωής της!

Διαβάστε ακόμα: Νένα Μεντή: «Ήμουν παντρεμένη, αλλά… ζεβζέκω, την κούναγα την ουρά μου - Έχασα τρία παιδιά από τοξόπλασμα» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ