Mary Katrantzou αναλαμβάνει επίσημα creative director στα δερμάτινα αξεσουάρ του οίκου Bvlgari – Περήφανη η χώρα για την σύμπραξη δύο ελληνικών ονομάτων (φωτό)

Μία νέα πόρτα άνοιξε για την σχεδιάστρια μόδας!

Μία από τις αγαπημένες μας σχεδιάστριες μόδας, η Μαίρη Κατράντζου ορίστηκε νέα δημιουργική διευθύντρια της συλλογής δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ στον οίκο Bvlgari.

Η σχέση της σχεδιάστριας με τον διάσημο οίκο μόδας ξεκίνησε το 2019, όταν τα πολυτελή κοσμήματα του οίκου κόσμησαν τα αριστουργήματά της σε fashion show στο Σούνιο.

Ο νέος ρόλος που της έδωσε ο οίκος Bvlgari περιλαμβάνει τον σχεδιασμό δερμάτινων τσαντών για all-day εμφανίσεις, αλλά και φτιαγμένες από μετάξι, ή πολύ ιδιαίτερες τσάντες με πολύτιμες πέτρες που θα θεωρούνται κομμάτια υψηλής κοσμηματοποιίας.

 «Η άφιξη της Mary μας κάνει πολύ υπερήφανους», δήλωσε ο Jean-Christophe Babin, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, σε δήλωσή του. 

Διαβάστε ακόμα: Η άποψή μου για τον «λιθοβολισμό της Mary Katrantzou» & οι «διαμαρτυρίες» -«Εσάς κα Νικολοπούλου σας άρεσαν;» - «Πάμε για cancel του Ελληνικού Πολιτισμού;»

«Μοιράζεται με την Bulgari όχι μόνο την ελληνική καταγωγή, αλλά κυρίως την αναζήτηση της αριστείας στην επιλογή των υλικών, τον τρόπο με τον οποίο μεταμορφώνονται, με ιδιαίτερη έμφαση στη χειροτεχνία και την παθιασμένη αγάπη για τα χρώματα».

Διαβάστε ακόμα: Αυτή είναι η συγκλονιστική κάπα της Mary Katrantzou που έγινε εξώφυλλο στο Time (φώτο-βίντεο)

Όσα έγραψε η σχεδιάστρια:

Ευχαρίστησε την επικεφαλής της δημιουργίας και παραγωγής τσαντών και αξεσουάρ, Μireial Μontoya που την συνέστησε στον "κόσμο" του οίκου Bvlgari.

Διαβάστε ακόμα: Μαίρη Κατράντζου - Μάριος Πολίτης: Οι φωτό από την βάφτιση του γιου τους - Το ροζ της Μαρί Σαντάλ, το θαλασσί της Ευγενίας Νιάρχου

Στην αρχή της πανδημίας, η Κατράντζου μετακόμισε από το Λονδίνο στην Αθήνα, όπου απέκτησε ένα αγοράκι, το οποίο σήμερα είναι δυόμισι ετών. 

Η νέα της δουλειά θα την κάνει να πηγαινοέρχεται μεταξύ της γενέτειράς της και των ατελιέ της Bvlgari στη Φλωρεντία και των γραφείων της στη Ρώμη, ενώ θα συνεχίσει να διαχειρίζεται τον δικό της οίκο, που έχει την έδρα του στο Λονδίνο

«Είναι ένα νέο κεφάλαιο και το να βρίσκομαι σε μια εντελώς διαφορετική κουλτούρα από τη δική μου εταιρεία σίγουρα θα με εμπνεύσει. Ο Άντι Γουόρχολ είχε πει: "Όταν βρίσκομαι στη Ρώμη, πηγαίνω πάντα στα Bulgari, γιατί είναι σαν να επισκέπτομαι την καλύτερη έκθεση σύγχρονης τέχνης”» καταλήγει η Μαίρη Κατράντζου.

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Δεδούση: Οι 3 στολές της Mary Katrantzou συγκέντρωσαν τα πυρά όλων, όχι επειδή είναι «κιτς», αλλά μοιάζουν πρόχειρες, βιαστικές & ανέμπνευστες

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ