Η απάντηση του Βασίλη Ζούλια για τη φωτιά στο ατελιέ του - "Δεν έχω ασφάλεια, ούτε κάποια γραπτή συμφωνία - Κάηκαν ολοσχερώς τα 70 τ.μ"

Η ανάρτηση στο instagram του

Με ένα δυσάρεστο γεγονός ήρθε αντιμέτωπος προχθές (31/3) το απόγευμα ο Βασίλης Ζούλιας. 

Το ατελιέ του διάσημου σχεδιαστή μόδας πήρε φωτιά.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλης Ζούλιας για την πυρκαγιά στο ατελιέ του: «Ρούχα υψηλής ραπτικής, 15 ετών έγιναν στάχτη» - «Η αξία τους είναι ανυπολόγιστη» (βίντεο)

Ο ίδιος θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση μερικά 24ωρα αργότερα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Καλησπέρα, καλό μήνα. Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο ότι το ατελιέ μου πήρε φωτιά εχθές και θέλω να απευθυνθώ σε όλους αυτούς που μου έστειλαν ευχές και μηνύματα συμπαράστασης στο Instagram και να του ευχαριστήσω από την καρδιά μου. Θέλω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους για ότι ακούστηκε. Πρώτον δεν έχω ασφάλεια, για όσους είπαν ότι αυτό το κάναμε εμείς για να πάμε διακοπές. Έχω περάσει πολύ δύσκολα, προσπαθώ να κρατηθώ δυνατός. Είμαι ευγνώμων που ξύπνησα το πρωί, γιατί σκέφτηκα ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα αν είχε χαθεί μια ανθρώπινη ζωή. Δεν με νοιάζει τίποτα από αυτά που καταστράφηκαν και ας ήταν οι κόποι 15 ετών. Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι η εταιρεία παραγωγής δεν ανέλαβε καμία ευθύνη διότι δεν είχαμε καμία γραπτή συμφωνία και αυτό ήταν μεγάλο λάθος μου. Σε ανθρώπινο επίπεδο θα ήθελα να με πάρουν αυτοί οι άνθρωποι και να μου πουν "Βασίλη πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε;".

Θέλω να ευχαριστήσω τις πελάτισσες που επισκέφθηκαν τον χώρο μας. Η ζωή συνεχίζεται. Από τα 330 τ.μ. του ατελιέ μας κάηκαν ολοσχερώς τα 70. Η στενοχώρια μου είναι μεγάλη, άσχετα με το τι δείχνω. Θα βγω και θα διεκδικήσω το δίκιο μου, αυτά που μου αναλογούν».
 

"Τίποτε μα τίποτε δεν έχει περισσότερη αξία από μια ανθρώπινη ζωή", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ