Lizzo: "Παραιτούμαι γιατί δεν αντέχω τις σκευωρίες σε βάρος μου - Τέλος η μουσική καριέρα για εμένα" (φωτό)

Η ανάρτηση της στο instagram

Μία είδηση που δεν περιμέναμε κάνει το γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες.

Η Lizzo, έδωσε τη δική της απάντηση σχετικά με τις κατηγορίες που δέχτηκε για παρενόχληση από τις πρώην χορεύτριες της.

Διαβάστε ακόμη: Τρεις χορεύτριες καταγγέλλουν τη Lizzo, διάσημη τραγουδίστρια για σεξουαλική παρενόχληση & body shaming - Πως τις πίεσε να συμμετάσχουν γυμνές σε φωτογράφηση (φωτό - βίντεο)

«Έχω κουραστεί να ανέχομαι να με σέρνουν όλοι στη ζωή μου και στο διαδίκτυο», ξεκίνησε την ανάρτησή της στο Instagram η Lizzo. “Το μόνο που θέλω είναι να κάνω μουσική και να κάνω τους ανθρώπους ευτυχισμένους και να βοηθήσω τον κόσμο να γίνει λίγο καλύτερος από το πώς τον βρήκα. Αλλά αρχίζω να νιώθω ότι ο κόσμος δεν με θέλει μέσα του.

“Βρίσκομαι συνεχώς αντιμέτωπη με τα ψέματα που λέγονται για μένα για λόγους επιρροής και προβολής… να γίνομαι ο στόχος του αστείου κάθε φορά εξαιτίας της εμφάνισής μου. Ο χαρακτήρας μου διαλύεται από ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν και δεν σέβονται το όνομά μου“, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Να υπενθυμίσουμε ότι η βραβευμένη με Grammy pop star, η οποία από τον Αύγουστο του 2023 βρίσκεται στο επίκεντρο σφοδρής κριτικής μετά τη μήνυση που κατέθεσαν τρεις πρώην συνεργάτιδές της για σεξουαλική παρενόχληση και εχθρικό εργασιακό περιβάλλον.

Η δήλωσή της ήρθε λίγο αφότου οι δικηγόροι των πρώην χορευτριών της – Arianna Davis, Crystal Williams και Noelle Rodriguez – την κατηγόρησαν για την εμφάνισή της σε φιλανθρωπική εκδήλωση για την επανεκλογή του προέδρου Μπάιντεν το βράδυ της Πέμπτης.

«Είναι ντροπιαστικό το γεγονός ότι η Lizzo επιλέχθηκε για να είναι επικεφαλής μιας εκδήλωσης όπως αυτή, εν μέσω τόσο κατάφωρων κατηγοριών», δήλωσε ο Ρον Ζαμπράνο, δικηγόρος εργατικού δικαίου στο NewsNation.

Διαβάστε ακόμη: Αυτή είναι η συγκλονιστική κάπα της Mary Katrantzou που έγινε εξώφυλλο στο Time (φώτο-βίντεο)

«Χωρίς να υπεισέλθω στην πολιτική, δεν μπορώ να φανταστώ γιατί κάποιος θα ήθελε η Lizzo να τον εκπροσωπεί με οποιονδήποτε τρόπο, δεδομένης της καταδικαστέας συμπεριφοράς της. Είναι απλά μια τρομερή εικόνα»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ