Ύμνος στην Lady Gaga που μόλις έγινε 38 ετών - Τα πολλά πρόσωπα της σούπερ σταρ & οι αλλαγές στα μαλλιά & το μακιγιάζ - Οι μεταμορφώσεις από πριγκίπισσα σε χαμίνι (φωτό)

Έχει πειραματιστεί με δεκάδες looks

Τα γενέθλια της γιόρτασε η Lady Gaga στις 28 Μαρτίου.

Η δημοφιλής σούπερ σταρ έγινε 38 ετών και με αφορμή αυτό το γεγονός η Vogue Italia έκανε ένα αφιέρωμα με τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις που μας έχει χαρίσει ανα διαστήματα.

Από τότε που ξεκίνησε την καριέρα της, έχουμε δει τη LadyGaga να αλλάζει "χίλια" πρόσωπα: Από το μελαχρινό hairstyle με σέξυ εσώρουχα και δερμάτινες μπότες, περίτεχνα headpieces με ροκ διάθεση, extravagant αξεσουάρ, υπερμεγεθή κοστούμια...

instagram @vogueitalia
instagram @vogueitalia
instagram @vogueitalia

Φυσικά, δεν παραλείπει και τις πανύψηλες γόβες (θυμίζουν κοθόρνους ενίοτε), ευφάνταστες περούκες, φορέματα με διαφάνειες, glamorous σύνολα, διχτυωτά καλσόν ...

Διαβάστε ακόμη: Το μεγάλο πάρτι για τα γενέθλια του Leonardo DiCaprio - Lady Gaga, Kim Kardashian, Beyonce, Kate Beckinsale ήταν εκεί (φωτό & βίντεο)

Πάντα πειραματίζεται με διαφορετικά μακιγιάζ με έντονες σκιές και πολύχρωμα κραγιόν.

H Lady Gaga έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε fashion icon και να καταπλήξει με το εκκεντρικό στιλ της.

Είναι μία ντίβα! Μία συνηθισμένη γυναίκα θα λέγαμε αλλά ποτέ αδιάφορη.

Χωρίς ιδιαίτερο ύψος, ιδιαίτερη ομορφιά, κάποιο χαρακτηριστικό μοναδικό υμνείται σε κάθε της look και αποτελεί πηγή έμπνευσης για χιλιάδες fashionistas του κόσμου.

Απολαύστε περισσότερο Lady Gaga εδώ: vogue.it

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ