Καρέ-καρέ το ατύχημα της Βίκυ Λέανδρος στη σκηνή: «Θα μπορούσα να είχα πέσει με το κεφάλι» - Η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια βρέθηκε στο κενό (φωτό & βίντεο)

Η Βίκυ Λέανδρος έχασε την ισορροπία της και έπεσε από την πίστα

Η Βίκυ Λέανδρος, η Κερκυραία διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια που εδώ πολλές δεκαετίες ζει στη Γερμανία και κάνει διεθνή καριέρα είχε ατύχημα - ευτυχώς - κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Αννόβερο

Σύμφωνα με την γερμανική BILD, η 75χρονη Βίκυ Λέανδρος τραγουδούσε την επιτυχία της «I love life» όταν ξαφνικά έπεσε από τη σκηνή, ύψους ενός μέτρου. 

Αμέσως, όσοι ήταν κοντά έσπευσαν να την βοηθήσουν. Η τραγουδίστρια στάθηκε «τυχερή μέσα στην ατυχία της» καθώς δεν τραυματίστηκε και επέστρεψε στη σκηνή όπου συνέχισε να τραγουδά.

Καρέ-καρέ το ατύχημα

 

Ο κόσμος έσπευσε να βοηθήσει την τραγουδίστρια:

«Σκόνταψα στη σκηνή. Ευτυχώς έπεσα στο πλάι» είπε η ίδια μιλώντας στη BILD. Και πρόσθεσε: «Πρέπει να είχα πολλούς φύλακες αγγέλους, γιατί θα μπορούσα να είχα πέσει στο κεφάλι μου ή να είχα σπάσει οτιδήποτε. Αλλά δεν έχω καν μελανιά ή πόνο».

«Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο σε ολόκληρη την καριέρα μου. Το να πέφτεις από τη σκηνή είναι ο εφιάλτης κάθε καλλιτέχνη» συμπλήρωσε η Βίκυ Λέανδρος.

Διαβάστε ακόμα: Ιστορική συνύπαρξη 3 μουσικών αστέρων: Νάνα Μούσχουρη, Βίκυ Λέανδρος, Μιρέιγ Ματιέ - Δείτε τις μαζί στην τηλεόραση (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ