Ακόμη ένα εξώφυλλο για την καλλονή Monica Belluci - Η 59χρονη ποζάρει με ρούχα Balenciaga & κοσμήματα Cartier – Θυμίζει έργο τέχνης (φωτό)

Η επιτομή του Femme Fatale!

Εξώφυλλο για το δημοφιλές περιοδικό μόδας ODDA, έγινε η απόλυτη γυναίκα.

Η Monica Belluci ποζάρει γεμάτη αυτοπεποίθηση, φορώντας ενδιαφέροντα ρούχα του οίκου Balenciaga και κοσμήματα από Cartier για το γνωστό περιοδικό.

H 59χρονη ηθοποιός και μοντέλο μας δείχνει για ακόμα μία φορά ότι το modeling είναι στην φύση της και αυτό δεν αλλάζει σε καμία ηλικία.

Το μοντέλο αναφέρει στο περιοδικό: "Αγαπώ τη δουλειά μου και μπαίνω στο ρόλο! Προσωπικά, όταν μου προσφέρεται να παίξω έναν χαρακτήρα, επιλέγω μόνο ρόλους όπου πρέπει να αποδείξω τον εαυτό μου. Είμαι τυχερή γιατί τώρα μπορώ να επιλέξω μόνο ρόλους που μου αρέσουν, που με κάνουν να εξελίσσομαι ως άνθρωπος και ως ηθοποιός. Η ηθοποιία, το να παίζεις χαρακτήρα και διαφορετικούς ρόλους είναι εμπειρίες επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης. Όταν παίζεις έναν ρόλο, βγαίνει ένα κομμάτι σου που δεν ήξερες μέχρι τότε. Είμαι πάντα ενθουσιασμένη όταν μου προσφέρουν έναν ρόλο που δεν είχα σκεφτεί. Για παράδειγμα, στο " Ça c’est Paris" πρέπει να τραγουδάω και να χορεύω όλη την ώρα, και αυτό μου επιτρέπει να εκφράζομαι καλύτερα. Οι σκηνοθέτες μερικές φορές σκέφτονται ρόλους που δεν είχα σκεφτεί ποτέ πριν ή καν φανταστεί για τον εαυτό μου! Με διασκεδάζει όταν εμφανίζονται απρόβλεπτα έργα. Υπάρχουν ρόλοι με τους οποίους νιώθεις ότι θες να πειραματιστείς, αλλά μερικές φορές συμβαίνει να σου προσφέρουν ρόλους που έχεις ήδη παίξει στο παρελθόν και έτσι πρέπει να πεις: "Όχι ευχαριστώ. ” Είναι σαν να έχεις ήδη δοθεί ολοκληρωτικά στον εαυτό σου, σαν να το έχει κάνει ήδη η ψυχή σου. ”

Διαβάστε ακόμη: Monica Bellucci: μία απο τις ωραιότερες φωτογραφήσεις της - αισθησιακή στυλάτη - ντυμένη ή ημίγυμνη πιο σέξυ δεν γίνεται!

Στις φωτογραφίες φαίνεται σαν έργο τέχνης, φορώντας δερμάτινα πανωφόρια, floral φορέματα και ένα γιγαντιαίο floral παλτό!

Απολαύστε τη:

instagram

Απλά υπέροχη!

Διαβάστε ακόμα: Η 57χρονη Monica Bellucci σε εξώφυλλο περιοδικού με κορμάκι & φαρδύ σακάκι - ποια να συγκριθεί μαζί της! (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ