Οι γυναίκες του Kanye West μαζί σε συναυλία: Η μητέρα των 4 παιδιών του, Kim Kardashian με την ως συνήθως γυμνή γυναίκα του, Bianca Censori (φωτό & βίντεο)

"Συνάντηση κορυφής"!

Η παγκόσμια influencer με τους 364 εκ. followers  Kim Kardashian από ότι φαίνεται διατηρεί καλές σχέσεις με τη νέα σύζυγο του πρώην άντρα της Kanye WestBianca Censori, σύμφωνα με την Daily Mail.

Οι δυο γυναίκες της ζωής του, πήγαν μαζί σε συναυλία του ράπερ για το νέο του άλμπουμ.

Κάθονταν η μία δίπλα στην άλλη, κάνοντας έτσι την πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση. 

Υπάρχει βίντεο που τις δείχνει ανέμελες να παρακολουθούν τον Kanye και προφανώς κάνει τον γύρο του κόσμου.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε ακόμα: O Kanye West στο Παρίσι με την ως συνήθως γυμνή γυναικά του - Πήγε στο εστιατόριο που συχνάζει η Kim Kardashian! Τέτοιος αξεπέραστος έρωτας - Ποιο είναι ;

Στο απόσπασμα που κυκλοφόρησε στα social media, η Kardashian φαίνεται να κάθεται δίπλα από τη Censori, έχοντας μαζί της τα τρία από τα τέσσερα παιδιά που απέκτησε με τον WestNorthPsalm και Chicago

Οι δυο τους μιλούν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου δίσκου του ράπερ και χαμογελούν η μία στην άλλη.

Η διάσημη τηλεπερσόνα φαίνεται να έλυσε τις διαφορές της με τον ράπερ, που πριν από λίγο καιρό την κάλεσε δημόσια μέσω ανάρτησης να πάρει τα παιδιά τους από το σχολείο που φοιτούν, είδηση που συζητήθηκε έντονα στα διεθνή πρακτορεία, όσον αφορά τις σχέσεις τους.

Διαβάστε ακόμα: Τα κορίτσια τραβούν selfies: Salma Hayek & Kim Kardashian μαζί στην πρώτη σειρά των επιδείξεων - Μαντέψτε ποια βγάζει τις καλύτερες φωτό (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ