Λουκίλα Καρρέρ για τον άνδρα της, Μίμη Πλέσσα: Το μυστικό της μακροζωίας του; Τρώει μόνο αυγά και γλυκά, ούτε φρούτα, ούτε κρέατα (βίντεο)

Ο εκπληκτικός μουσικοσυνθέτης, Μίμης Πλέσσας αποκαλύπτει το δικό του - ξεχωριστό - μυστικό μακροζωίας

Η Λουκίλα Καρρέρ - Πλέσσα μίλησε για το μυστικό της μακροζωίας του πολυαγαπημένου μας συνθέτη, Μίμη Πλέσσα, που σε περίπου 6 μήνες θα γίνει 100 ετών.

Η σύζυγός του, αναφέρθηκε ακόμη, στο πώς η σχέση τους άντεξε στον χρόνο, λέγοντας σε πρόσφατες δηλώσεις της, πως απολαμβάνει τη ζωή μαζί του τώρα, όπως την απολάμβανε και πριν από χρόνια.

«Το πως αντέχει μια σχέση; Με αμοιβαίες υποχωρήσεις και με αγάπη. Εγώ δεν έχω βαρυγκωμήσει ποτέ να πω ας πώς ήμασταν πριν 10 χρόνια; Τι κάναμε; Είναι μια άλλη σελίδα, που την απολαμβάνω εξίσου όπως πριν 10, 20, 30, 40 χρόνια» είπε, μεταξύ άλλων, στο «Happy Day».

Στην πορεία, για το γεγονός ότι ο σύζυγός της θα γίνει 100 ετών, είπε: «Το μυστικό της μακροζωίας είναι η ηρεμία του η αγάπη, η γαλήνη. Το ότι έκανε ό,τι ήθελε πάντα. Ποτέ δεν άκουσε τη συνταγή ότι πρέπει να τρως φρούτα και λαχανικά. Δεν έφαγε ποτέ του κρέας, έτρωγε μόνο ό,τι ήθελε. Ήθελε να τρώει αυγά και γλυκά, αυτό έκανε. Και δεν άκουγε κανέναν, αυτό ήθελε, θέλει και κάνει. Συν το ότι έδωσε πολλή αγάπη και εισπράττει πολλή αγάπη».

Τέλος, η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα δήλωσε: «Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι κοντά μας στα 100 του χρόνια, που θα τα θα γιορτάσουμε στο Ηρώδειο και στο Μέγαρο του χρόνου τον χειμώνα, πρώτα ο Θεός να είναι κοντά μας, να το απολαύσει και να το χαρεί».

Δείτε ακόμα: Τσικνοπέμπτη με τον Μίμη Πλέσσα: Η σπάνια φωτό του αγαπημένου συνθέτη με τον Μάριο Φραγκούλη και τη Γιώτα Νέγκα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ