Ο θαυμασμός της Ζέτας Δούκα για τις γυναίκες - "Αξίζουμε μόνο σεβασμό και ουσιαστική ισότητα - Μία αγκαλιά σε όλες μας" (φωτό)

"Δεν θα πάψουμε να αγωνιζόμαστε"

Η Ζέτα Δούκα εκφράζει με τον δικό της τρόπο τον θαυμασμό της προς τις γυναίκες ενόψει της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας σήμερα.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε με τους 248 χιλιάδες ακολούθους της ένα άλμπουμ φωτογραφιών μέσα από το οποίο βλέπουμε υπέροχα στιγμιότυπα.

Η ηθοποιός μας δείχνει ενσταντανέ με όλες τις θηλυκές παρουσίες της ζωής της που λατρεύει και σέβεται.

instagram @zetadouka
instagram @zetadouka

"Όσο μεγαλώνω, τόσο μεγαλώνει και η πεποίθηση μου ότι τίποτα δεν γίνεται χωρίς κόστος.
Σε μια κοινωνία υποκριτική και ουσιαστικά εχθρική προς εμάς τις γυναίκες ,εμείς πρώτες έχουμε υποχρέωση να τολμάμε να ξεριζώσουμε καθετί που μας φοβίζει, μας καταπιέζει, μας υποβιβάζει.
Εμείς πρώτες έχουμε υποχρέωση η μία απέναντι στην άλλη, να βαστάμε τα χέρια μας και να προχωράμε μπροστά , υποστηρίζοντας η μια την άλλη με όποιον τρόπο μπορούμε, συμπαρασύροντας τους πάντες στο πέρασμα μας.
Σε έναν κόσμο που καταρρέει σε επίπεδο αξιών και γίνεται ολοένα και πιο σκληρός, ας εντοπίσουμε τις δράσεις σπουδαίων γυναικών και Θηλυκοτήτων, που πηγαίνουν κόντρα στα Στερεότυπα και τα κατεστημένα κι ας τις κάνουμε σημαίες και πρότυπα για εμάς και τα παιδιά μας.
Αξίζουμε μόνο σεβασμό και ουσιαστική ισότητα σε κάθε τομέα και δεν θα πάψουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι να κατακτηθούν.

Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλες/@ μας!

Σας αγαπώ και σας θαυμάζω ❤️", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Διαβάστε ακόμη: Ζέτα Δούκα: "Ο χωρισμός είναι μια δύσκολη αλλαγή στη ζωή του παιδιού" - όταν πήραν διαζύγιο οι δικοί μου Προσπάθησα για , να μην με πονάει τόσο πολύ».

Και φυσικά μέσα σε λίγη ώρα τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή με τον κόσμο να εκφράζει επίσης τον θαυμασμό και το σεβασμό του προς όλες τις γυναίκες!

Διαβάστε ακόμη:Strong Me: «Κάνε τον φόβο σου δύναμη» - Μια βραδιά αφιερωμένη στις γυναίκες (φωτό - βίντεο)

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ