Εκθαμβωτική η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας με κομψό maxi φόρεμα & Bottega Veneta clutch – Ο Βασιλιάς Αμπντάλα την τιμά ενόψει της Ημέρας της Γυναίκας (φωτό & βίντεο)

Για ακόμα μια φόρα "κλέβει" τις παραστάσεις η Βασίλισσα της Ιορδανίας

Ο Βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας βράβευσε χθες την πανέμορφη σύζυγό του Βασίλισσας Ράνια της Ιορδανίας με την τιμή τους  «Τhe Order of the Bejewelled Grand Cordon of Al Nahda», ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό Hola.

Η 53χρονη Βασίλισσα φανερά συγκινημένη έκανε ανάρτηση στο Instagram με την ίδια και τον σύζυγό της από την στιγμή της βράβευσης και έγραψε «Μεγαλειότατε,

Είναι τιμή μου που λαμβάνω αυτή την αναγνώριση, αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να είμαι δίπλα σου, και που έχω από την εμπιστοσύνη σου.

Είχα την ευλογία να περάσω τη ζωή μου μαζί σου, να είμαι η μητέρα των παιδιών μας και ο σύντροφός σου για μια ζωή. Είσαι ένας ηγέτης με γενναίο όραμα για τη χώρα του, σταθερός στις αρχές σου και εμπνέεις την εμπιστοσύνη.

Είμαι τυχερή που έχω την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σου, και θα παραμείνω για πάντα πιστή στις τάξεις σου, Abu Al Hussein»

Διαβάστε ακόμα: Η Βασίλισσα Ράνια με εξαίσιο σύνολο - Σικ Fendi φούστα & "ιδιαίτερη" μπλούζα Loewe (φωτό-βίντεο)

Η πανέμορφη Βασίλισσα της Ιορδανίας αποτελεί fashion icon για πολλούς ανθρώπους και όχι άδικα!

Σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή φόρεσε ένα υπέροχο μαύρο maxi dress με κόκκινη πλεκτή λεπτομέρεια στο μπούστο.

Φόρεσε, επίσης, κόκκινη velvet γόβα.

Το look αυτό, το απογείωσε το clutch mini bag από τον πασίγνωστο οίκο μόδας Bottega Veneta.

Για ακόμη μία φορά, εκθαμβωτική!

Διαβάστε ακόμα: Η καλύτερη εμφάνιση της Βασίλισσας Ράνιας! Με παραδοσιακό ένδυμα & πολύχρωμο μοτίβο στο πλευρό του συζύγου της (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ