Βίντεο: Η νεαρή Χάνα με κλάματα οδηγείται στη φυλακή – Αυτή έβαλε αληθινές σφαίρες στο όπλο του Άλεκ Μπάλντουιν & σκότωσε την Χαλίνα Χάτσινς

Ένοχη για ανθρωποκτονία από αμέλεια η οπλουργός της ταινίας Rust που γύριζε ο Άλεκ Μπάλντουιν ο οποίος θα δικαστεί τον Ιούλιο

 

Η Χάνα Γκουτιέρες Ριντ κρίθηκε ένοχη για  για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Είναι η οπλουργός της ταινίας Rust που έβαλε αληθινές σφαίρες στο όπλο με το οποίο στη διάρκεια πρόβας ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε τη Χαλίνα Χάτσινς.

Με δάκρυα στα μάτια η Χάνα άκουσε την απόφαση από τη δικαστή Μέρι Μάρλοου Σόμερ και οδηγήθηκε στη φυλακή. Η Χάνα Γκουτιέρες Ριντ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 18 μηνών. 

Διαβάστε ακόμα: Είδατε το βίντεο; Εξοργισμένος με τον Άλεκ Μπάλντουιν που σκότωσε κατά λάθος την γυναίκα του - κατακόκκινος από θυμό

Δείτε ακόμα: Ο Alec Baldwin έκανε πρόβα με το όπλο πριν χτυπήσει θανάσιμα την Χάτσινς - «έπιασε την κοιλιά της, άρχισε να παραπατάει» (βίντεο)

Οι δικηγόροι της είπαν ότι θα ασκήσει έφεση.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν αντιμετωπίζει επίσης την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και έχει προγραμματιστεί να δικαστεί τον Ιούλιο. Έχει υποστηρίξει ότι δεν ήταν υπεύθυνος , αφού του είπαν ότι δεν υπήρχαν αληθινά φυσίγγια στο όπλο και δεν υποτίθεται ότι υπήρχαν στο σετ.

Διαβάστε ακόμα: Αλεκ Μπάλντουιν: Αληθινές σφαίρες στο όπλο με το οποίο πυροβόλησε - του είχαν πει ότι είναι «ακίνδυνο» (φωτό & βίντεο)

Η 24χρονη οπλουργός στην ταινία Rust δεν γνώριζε ότι υπήρχαν «αληθινές σφαίρες» στα γυρίσματα, όπου σκοτώθηκε η διευθύντρια φωτογραφίας από τον Άλεκ Μπάλντουιν, διαβεβαίωσαν οι δικηγόροι της και ανέφεραν πως το δυστύχημα δεν θα είχε γίνει ποτέ «αν δεν είχαν εισαχθεί στα γυρίσματα πραγματικά πυρομαχικά», απορρίπτοντας κάθε ευθύνη της πελάτισσάς τους για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς

Διαβάστε ακόμα: Άλεκ - Χιλάρια Μπάλντουιν: Παιδική χαρά το σπίτι για τα γενέθλια της κορούλας της 3χρονης Μαριλού - Και τα 7 παιδιά, γύρω γύρω όλοι! (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ