Η Χριστίνα Φαρμάκη στην πρώτη της συνέντευξη έπειτα από 20 χρόνια! Αποκαλύπτει το λόγο που άφησε το τραγούδι & έφυγε στο εξωτερικό (βίντεο)

Η γνωστή τραγουδίστρια της δεκαετίας του '90 μιλάει για όλα!

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η Χριστίνα Φαρμάκη.

Η γνωστή τραγουδίστρια των ‘90s παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη της μετά από 20 χρόνια!

Μιλάει μεταξύ άλλων για την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα, την οικογένειά της & την ζωή που έχει σήμερα στο Λονδίνο!

"Αποσύρθηκα συνειδητά, γιατί πάντα έλεγα πως όταν θα κάνω οικογένεια θα αφοσιωθώ εκεί. Ήθελα μόνη μου να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Γιατί αν δεν τα μεγαλώσεις μόνη σου, να έχεις πραγματική επαφή με τα παιδιά, εκείνα θα μιμηθούν κάποιον άλλο, πέρα από εσένα. Επομένως χαλάει το πράγμα" αποκάλυψε η διάσημη τραγουδίστρια, συμπληρώνοντας: "Ήταν δική μου απόφαση και μάλιστα από πολύ νέα. Από 22 ετών θυμάμαι να το λέω αυτό. Έβλεπα παιδιά στον ύπνο μου... Και έχω την αίσθηση, μετά από τόσα χρόνια, πως δεν ήμουν γι' αυτό το επάγγελμα. Για αυτό και δεν μου λείπει και καθόλου".


Σήμερα η Χριστίνα Φαρμάκη έχει έναν γιο 19 ετών και μία κόρη 14 ετών. "Όταν μιλώ στα παιδιά μου για τα χρόνια της καριέρας μου, είναι σαν να μιλώ για κάποιον άλλο" παραδέχθηκε.

"Είμαι εκεί εδώ και πέντε χρόνια. Για κάποιους λόγους αποφασίσαμε να φύγουμε, αν και το είχαμε πολλά χρόνια στο μυαλό μας. Ο σύζυγός μου δούλευε πολύ εκτός Ελλάδος, 160 πτήσεις τον χρόνο έκανε. Επομένως του έλεγα πάντα εφόσον έχεις φτερά ανοιχτά έξω, πάμε! Ήταν καλύτερα έξω και για τα παιδιά, εφόσον έχουν και την αγγλική υπηκοότητα. Δεν γεννήθηκαν εκεί αλλά ο μπαμπάς τους είχε αγγλική υπηκοότητα. Έλληνας είναι, Κρητικός!". "Δεν μένουμε μέσα στο Λονδίνο, μένουμε πιο έξω. Εξαρτάται από τον άνθρωπο, από το πόσο θέλει τις αλλαγές στη ζωή του και πόσο προσαρμοστικός είναι. Τώρα νιώθω με το ένα πόδι εκεί και το άλλο εδώ. Και είμαι μια χαρά, όλα καλά. Είναι μια όμορφη χώρα, με υπέροχη φύση. Σε περιμένω όποτε θέλεις..." συμπλήρωσε.

Η Χριστίνα Φαρμάκη είχε χαράξει μοναδική πορεία τη δεκαετία των 90s.

Από τη σκηνή των Καλλιστείων του 1990 όπου και κέρδισε τον τίτλο της Γ’ Μις Ελλάς, πέρασε με επιτυχία στο πάλκο όπου και έκανε καριέρα στο τραγούδι στη διάρκεια της δεκαετίας του ’90 βγάζοντας αρκετές επιτυχίες όπως το «Πες μου τι σου φταίω» και «Αυτή είμαι εγώ» που είχε γράψει ο Σταμάτης Γονίδης.

Ωστόσο από μία στιγμή και μετά, στις αρχές της δεκαετίας του 2000 άρχισε σταθερά να αποσύρεται από το χώρο του τραγουδιού και της πίστας και άρχισε να δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου μέχρι τη στιγμή που στη ζωή της ήρθε ο εκλεκτός της καρδιάς της που δεν ήταν άλλος από τον Κρητικό στην καταγωγή Νίκο Μανιαδάκη, τον οποίο οι Πατρινοί γνωρίζουν και θυμούνται καθώς είχε διατελέσει για ένα χρονικό διάστημα διοικητής στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

Τότε λοιπόν χάθηκε ξαφνικά και οριστικά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω και να παντρευτεί τον Νίκο Μανιαδάκη, καθηγητή της ΕΣΔΥ, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη για παθητική δωροδοκία στην υπόθεση Novartis. Η σχέση του Νίκου Μανιαδάκη με τη Χριστίνα Φαρμάκη, είχε γίνει γνωστή γύρω στο 2004. Την ίδια χρονιά παντρεύτηκαν και σήμερα έχουν δυο παιδιά.

Επίσης την Χριστίνα Φαρμάκη πολλοί μάλιστα θυμούνται τον θυελλώδη έρωτα ανάμεσα σε εκείνη και τον Πάνο Μιχαλόπουλο που έληξε μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα. Συγκεκριμένα ήταν το 1996 όταν χώρισαν οριστικά.

Το περιοδικό «Ciao» τότε επικαλούμενο έγκυρη πηγή, αποκάλυψε ότι έπεσαν οι τίτλοι τέλους στον δεσμό των δύο καλλιτεχνών.

Το σχετικό δημοσίευμα ανέφερε: «Χώρισαν οριστικά τα ‘τσανάκια’ τους. … Μην ‘τρέχει΄ όμως ο νους σας μακριά. Δεν συνέβη κάτι ιδιαίτερα συγκλονιστικό που τους ανάγκασε να πάρουν αυτή την –από κοινού- απόφαση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ