Πριγκίπισσα Κέιτ: Ερωτηματικά για την άφαντη υποψήφια Βασίλισσα της Βρετανίας – Το δίλημμα του Παλατιού (φωτό)

Οφείλει να προστατέψει την πριγκίπισσά του

Η βασιλική οικογένεια έχει έρθει αντιμέτωπη με ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, με ένα δίλημμα για την ακρίβεια.

Το παλάτι οφείλει να διαχειριστεί την ενημέρωση του κοινού όσον αφορά την υγεία της πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλετον που εγείρει απορίες, σύμφωνα με ανάλυση που κάνει το BBC.

Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν πολύ απαιτητικές, καθώς οι φήμες από τα μέσα ενημέρωσης έχουν πάρει άλλη τροπή!

Το δίλημμα του Παλατιού, λοιπόν είναι το εξής:

Πως θα ενημερώσουν τον κόσμο και θα διαψεύσουν τις φήμες, ενώ ταυτόχρονα θα προστατέψουν την ιδιωτικότητα που χρειάζεται η Κέιτ;

Οι σύμβουλοί τους προσπαθούν να ενημερώσουν το κοινό, λαμβάνοντας υπ' όψιν τις εικασίες που δίνουν και παίρνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και από την άλλη να προστατέψουν τα δύο αυτά πρόσωπα που έχουν πρόβλημα υγείας, δίνοντας με μέτρο τις πληροφορίες.

Λείπει η Κέιτ και όπως είναι λογικό, τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται στον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

instagram

Διαβάστε ακόμα: Ποιες είναι οι δύο Φιλιππινέζες νοσοκόμες που φροντίζουν την πριγκίπισσα Κέιτ – 24 ώρες στο πλευρό της - Όσα αποκάλυψε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ (φωτό & βίντεο)

Ο λόγος;

Την Τρίτη, ο Γουίλιαμ, ο οποίος θεωρητικά είχε επιστρέψει κανονικά στα καθήκοντά του, επρόκειτο να παραστεί στην επιμνημόσυνη δέηση για τον τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνο, αλλά και να εκφωνήσει λόγο. 

Ωστόσο, μόλις δύο ώρες πριν ακύρωσε την παρουσία του, επικαλούμενος «προσωπικούς λόγους».

Αυτή η κίνηση του Γουίλιαμ έκανε πολλούς να ανησυχήσουν για την υγεία της Κέιτ, αλλά το Παλάτι έσπευσε να διευκρινίσει ότι η πριγκίπισσα είναι καλά και ότι δεν υπήρχε λόγος πανικού

«Δυστυχώς, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας δεν είναι πλέον σε θέση να παραστεί στην τελετή σήμερα το πρωί λόγω προσωπικού θέματος» ανέφερε το Παλάτι σε ανακοίνωσή του.

Ο κόσμος όμως που αγαπά την Κέιτ έχει ανάγκη να μάθει τι της συμβαίνει!

Τα λόγια του Παλατιού φαίνεται πως δεν ήταν αρκετά για να καθησυχάσουν το «αδηφάγο κοινό», που έμεινε να αναρωτιέται: «Τι δεν πάει καλά με την Κέιτ; Γιατί δεν μας λένε; Ποιος είναι ο λόγος που δεν εμφανίστηκε στο μνημόσυνο ο Γουίλιαμ;».

Τα social media από εκείνη την ώρα πήραν φωτιά. Η ελλιπής παροχή νέων πληροφοριών από την πλευρά της βασιλικής οικογένειας και η ξαφνική απουσία του πρίγκιπα Γουίλιαμ από το μνημόσυνο για τον τ. βασιλιά Κωνσταντίνο πυροδότησε την αναμόχλευση νέων φημών για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας, οι οποίες μάλιστα γιγαντώνονταν καθώς περνούσε η ώρα.

Κανείς δεν ξέρει ακόμα τι πραγματικά συνέβη

Ακόμα δεν γνωρίζουμε γιατί ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έπρεπε να τεθεί «εκτός υπηρεσίας», αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι παραβρέθηκε σε μια εκδήλωση την Πέμπτη, όπως είχε προγραμματιστεί.

Οι σύμβουλοι της βασιλικής οικογένειας γνωρίζουν καλά τα διαδικτυακά κουτσομπολιά -τα διαβάζουν, συζητούν γι' αυτά-, αλλά εμμένουν, τονίζοντας ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Εκπρόσωπος της Κέιτ απέρριψε τις εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Το Παλάτι του Κένσινγκτον έδωσε με σαφήνεια τον Ιανουάριο τα χρονοδιαγράμματα της ανάρρωσης της πριγκίπισσας. Είπαμε ότι θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις. Αυτή η οδηγία ισχύει» ανέφερε.

instagram

Υπάρχει και το απόρρητο -Ο Ουίλιαμ την προστατεύει

Βέβαια, υπάρχει και το ζήτημα του απορρήτου, σύμφωνα με το BBC.

Για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, η προστασία της συζύγου του, όσο αυτή αναρρώνει, είναι πρωταρχικής σημασίας.

Η Κέιτ, όταν επιστρέψει στα καθήκοντά της, θα βρεθεί στο μικροσκόπιο... 

Η ομάδα της είναι ενήμερη για το ενδιαφέρον που θα παρουσιαστεί όταν θα κάνει ξανά την εμφάνισή της στο κοινό, οπότε γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να την προστατέψουν εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή. 

Τα πράγματα είναι διαφορετικά με τη διαχείριση της κατάστασης της υγείας του βασιλιά Καρόλου. Ο κόσμος θεωρεί ότι ενημερώνεται επαρκώς ή τουλάχιστον με περισσότερη συχνότητα!

Για την Κέιτ δεν υπάρχει λόγος να γίνει έτσι. Δεν υπάρχει τέτοια πίεση, γιατί δεν είναι αυτή στην εξουσία, οπότε δεν έχει να αποδείξει κάτι σχετικά με το πώς διαχειρίζεται την κατάστασή της.

Αυτή είναι μια πριγκίπισσα που επιθυμεί να διαφυλάξει τα προσωπικά της ζητήματα μακριά από τη δημοσιότητα.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Κέιτ: Πως θα αναρρώσει - Όλες οι συμβουλές για τη διασημότερη ασθενή του κόσμου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ