Η συγκινητική αποχαιρετιστήρια ανάρτηση της 25χρονης Daniella προς τον αρραβωνιαστικό της - «Πήγαινε να απολαύσεις τη ζωή σου!» - «Έφυγε» από επιθετικό καρκίνο (φωτό)

Μία πραγματική αγωνίστρια που δεν τα κατάφερε...

Μία νεαρή κοπέλα από την Αγγλία πάλευε για καιρό με μία επιθετική μορφή καρκίνου, γνωστή ως χολαγγειοκαρκίνωμα, εν τέλη έφυγε από την ζωή την Παρασκευή.

Το χολαγγειοκαρκίνωμα είναι μια σπάνια μορφή καρκίνου, που κατά μέσο όρο προσβάλλει λιγότερους από 6 στους 100.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου των ΗΠΑ, όπως σημειώνει η New York Post. 

Η Daniella Thackray, 25 ετών ήταν από το Leeds και ο θάνατός της ανακοινώθηκε από τους αγαπημένους της ανθρώπους μέσω μία δημοσίευσης στο Facebook της με ένα μήνυμα που είχε αφήσει η ίδια για τους συγγενείς και τον αρραβωνιαστικό της.

«Αν και δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι μας συμβαίνει, μπορούμε να ελέγξουμε τον τρόπο με τον οποίο αντιδρούμε. Επέλεξα να μη θρηνήσω τη ζωή που έχανα, παρά το γεγονός ότι ήμουν τόσο συντετριμμένη, αλλά αντίθετα να απολαύσω κάθε στιγμή που μου απέμενε», έγραψε η νεαρή γυναίκα.

«Όπως πάντα έλεγα και πίστευα, πρέπει να απολαμβάνεις τα μικρά πράγματα στη ζωή και να εκτιμάς κάθε στιγμή! Κάντε ρομαντική τη ζωή σας! Κάντε ό,τι σας κάνει ευτυχισμένους και μην αφήνετε κανέναν να σας στερήσει τη χαρά της ζωής».

Η συγκινητική ανάρτηση, συνοδευόταν από μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Thackray, στην οποία περπατούσε στην παραλία με τον σκύλο της Leo, τον οποίο χαρακτήρισε ως κάποιον που «σίγουρα ήρθε στη ζωή μου, για να βοηθήσει να φωτιστούν οι πιο σκοτεινές μου μέρες».

Αν και μακροσκελής, η ανάρτηση , το μήνυμα ήταν ένα: ότι η σύντομη ζωή της Thackray ήταν γεμάτη ευτυχία παρά τον αγώνα της με την ασθένεια, που την έκανε να χάσει σημαντικές στιγμές και να εγκαταλείψει σχέδια ζωής. «Αγαπούσα τη ζωή μου. Ό,τι είχα πετύχει ήταν αυτό που ήθελα. Αγαπούσα τη δουλειά μου, τον αρραβωνιαστικό μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τον σκύλο μου, καθώς και το σπίτι που θα αγοράζαμε και το μέλλον που φτιάχναμε για μας», έγραψε.

«Σας ευχαριστώ, λοιπόν, όλους που κάνατε τη ζωή μου τόσο μαγική. Θυμηθείτε τι είπα για την απόλαυση των μικρών πραγμάτων».

facebook

Η Thackray έκλεισε το τελευταίο της μήνυμα, απευθυνόμενη προς τον αρραβωνιαστικό της. «Και τέλος στον αγαπημένο μου, όμορφο, Tom, σε αγαπώ και θα σε αγαπώ πάντα. Σε ευχαριστώ που με στήριξες και έφερες τόση αγάπη και ευτυχία στη ζωή μου. Πήγαινε να απολαύσεις τη ζωή σου τώρα, το αξίζεις», έγραψε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ