Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι: Ο YSL μας παρουσίασε την νέα του συγκλονιστική collection – Σέξι διαφάνειες, satin υφές και bold ογκώδεις γούνες παντού! (φωτό & βίντεο)

Δείτε τις νέες τάσεις της μόδας για το φετινό φθινόπωρο!

Εάν γνωρίζετε τη μόδα, τότε θα γνωρίζετε ότι μία από τις επαναστάσεις  μόδας του Saint Laurent ήταν να εφεύρει τη διαφάνεια.

Αυτό είχε ως σκοπό να «απελευθερώσει» τις γυναίκες από τις καταπιέσεις που αισθάνονταν, σε ότι αφορά το σώμα και την ψυχή τους.

Η φθινοπωρινή collection, λοιπόν,  από τον Anthony Vaccarello περιέχει αισθησιακές διαφάνειες, βελούδο, satin υφές και τεράστιες luxury γούνες σε γήινες αποχρώσεις!

Δείτε κάποιες από τις δημιουργίες του, που αφήνουν εποχή:

Διαβάστε ακόμα: «Dune: Part Two»: Υπέροχη η Anya Taylor-Joy με διάφανη τουαλέτα Maison Margiela - Looks Υψηλής Ραπτικής (φωτό)

Ο οίκος μόδας YSL,  προέρχεται από τον Yves Saint Lauren, ένα διάσημο Γάλλο σχεδιαστή μόδας και ιδρύθηκε το 1961.

Ο YSL είναι γνωστός για την πολυτέλεια, τον καινοτόμο σχεδιασμό και τον έντονο αισθησιακό χαρακτήρα των δημιουργιών του.

Βλέπουμε, επίσης, statement αξεσουάρ, όπως ζώνες και βαριά χρυσά σκουλαρίκια!

images by youtube

Δείτε και βίντεο από την πρωτοποριακή collection του:

Διαβάστε ακόμα: Λατρέψαμε τα νέα μπλε, κόκκινα πέδιλα του Manolo Blahnik - Δείτε το υπέροχο λουστρίνι του διάσημου υποδηματοποιού (φωτό)

Στο after party εννοείται ότι ακολούθησε παρέλαση αστέρων από την Monica Belluci ως την Lila Moss, όλοι έδωσαν το "παρών".

Όλοι και όλες ντυμένοι με total black look, δηλαδή το signature look του οίκου και χρυσά αξεσουάρ!

Η επιτομή του ultra chic!

Διαβάστε ακόμα: Παρίσι - Ολυμπιακοί Αγώνες: Η αρχισυντάκτρια Anna Wintour οργανώνει επίδειξη μόδας με Jacmenus, Balmain ... (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ