Σε κρίσιμη κατάσταση ο δημοφιλής ηθοποιός Δημήτρης Καλλιβωκάς – Έπεσε στο σπίτι του και χτύπησε σοβαρά (φωτό & βίντεο)

Πολύ δύσκολες στιγμές φαίνεται πως βιώνει ο «Αριστοκράτης του Ελληνικού Κινηματογράφου»  Δημήτρης Καλλιβωκάς.

Ο σπουδαίος ηθοποιός, Δημήτρης Καλλιβωκάς,  της χρυσής εποχής του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου έπεσε μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν η οικιακή βοηθός του και τα ανίψια του, προκειμένου να μεταφερθεί στα επείγοντα περιστατικά κλινικής της Αθήνας.

Οι γιατροί διαπίστωσαν κάταγμα, ωστόσο είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του σπουδαίου ηθοποιού, σύμφωνα με την Espresso.

Ο Δημήτρης Καλλιβωκάς άφησε εποχή με τους ρόλους στους οποίους έπαιξε δίπλα σε μεγάλους Έλληνες ηθοποιούς όπως η Ειρήνη Παπά, η Έλλη Λαμπέτη, η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Αλέκος Αλεξανδράκης, ο Ανδρέας Μπάρκουλης, η Τζένη Καρέζη και η Μαίρη Αρώνη.

 

Ο σπουδαίος ηθοποιός είναι παντρεμένος με τη Γερμανίδα σύζυγό του Ιωάννα εδώ και 55 χρόνια, ζώντας μια ήρεμη ζωή μεταξύ Αθήνας και Τήνου.

Διαβάστε ακόμα: Η προσέγγιση της επανάστασης του 1821 στον ελληνικό κινηματογράφο - Ποιοι πρωταγωνιστούσαν (βίντεο)

Το ζευγάρι δεν απέκτησε παιδιά, ωστόσο η ζωή τους φέρθηκε, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει: «Με πολλή αγάπη. Πέρασα τα 90 χρόνια μου. Τι άλλο μπορεί να θέλει ένας άνθρωπος. Τον θάνατο δεν τον φοβάμαι. Άλλωστε, πιστεύω ότι απλώς θα κοιμηθώ. Οι συγγενείς και οι φίλοι θα κλαίνε για μένα. Στον θάνατο, τυχερός είναι αυτός που φεύγει πρώτος. Τώρα που πέρασαν τα χρόνια, μου λείπουν τα παιδιά».

Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Καλλιβωκάς - ''Αποκαλύπτω: Μέγας εραστής ο Χατζηχρήστος - Θυσίαζε τα πάντα για το σταριλίκι η Αλίκη''

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ