Top Woman η Ιρανή Απαμέχ Σενάουερ: Έγινε “Miss Germany” σε ηλικία 39 ετών - Είναι αρχιτέκτονας & μητέρα 2 παιδιών (φωτό & βίντεο)

Μία ηρωίδα της καθημερινότητας!

Ανάμεσα σε 15.000 Γερμανίδες καλλονές, η 39χρονη Απαμέχ Σενάουερ, με ρίζες από το Ιράν, αρχιτέκτονας και μητέρα δύο παιδιών, στέφθηκε χθες το βράδυ ομορφότερη γυναίκα στη Γερμανία στα καλλιστεία με τίλτο «Miss Germany».

H Σενάουερ έφτασε ως το τέλος με ακόμα 8 φιναλίστ και κατάφερε να πείσει την επιτροπή ότι αξίζει αυτόν τον τίλτο!

 

 

 

 

Η επιθυμία της είναι να κάνει καμπάνια για τις νέες γυναίκες με μεταναστευτικό υπόβαθρο στη Γερμανία.

 

 

Η νικήτρια λαμβάνει σύμφωνα με τους διοργανωτές το “Female Leader Award” που συνοδεύεται από χρηματικό ποσό 25.000 ευρώ.

Λίγα λόγια για την νέα "Miss Germany"

Η Σενάουερ γεννήθηκε στην Τεχεράνη και μετανάστευσε στη Γερμανία στην ηλικία των έξι ετών.

Έχει δύο παιδιά και στη διάρκεια των καλλιστείων έκανε γνωστή τη στράτευσή της στην προώθηση των δικαιωμάτων των γυναικών, ειδικά από το Ιράν, που βρίσκονται συχνά στο σταυρόνημα της αστυνομίας ηθικής όταν δεν φορούν την ισλαμική μαντήλα σε δημόσιους χώρους.

 

 

Αυτά συγκίνησαν την επιτροπή και όχι άδικα, καθώς είναι μία όμορφη γυναίκα, μία εργαζόμενη μητέρα που αγωνίζεται καθημερινά για την ζωή και τα δικαιώματα των υπόλοιπων γυναικών.

Διαβάστε ακόμα: Top Woman η 25χρονη δρομέας Αλίκα Σμιτ: Απέρριψε τεράστια αμοιβή γιατί την ήθελαν πολύ σέξι – Έχει μισθό μόλις 739 δολάρια τον μήνα (φωτό & βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ