Εκπληκτικό! Όταν ο ψηλότερος άντρας του κόσμου συνάντησε την πιο κοντή - Ο ένας στα 2,51μ. και η άλλη στα 62,8 εκ. - Θυμίζουν Δαβίδ με Γολιάθ! (φωτό - βίντεο)

Πρόκειται για τον Σουλτάν Κιοσέν και την Τζιότι Άμγκιε

O ένας βλέπει τον κόσμο από τα 2,51 μέτρα, η άλλη δεν έχει ύψος παρά μόλις 62,8 εκατοστά: ο ψηλότερος άνδρας του κόσμου, ο Τούρκος Σουλτάν Κιοσέν, βρέθηκε τη Δευτέρα στην Καλιφόρνια της Αμερικής με την κοντύτερη γυναίκα παγκοσμίως, την Τζιότι Άμγκιε από την Ινδία.

Οι δυό τους φάνηκαν να απόλαυσαν την συνάντηση τους, η οποία φυσικά είχε πολύ χιούμορ σχετικά με τη μεγάλη διαφορά ύψους.



instagram @telegraph



instagram @telegraph

 

 

Μάλιστα, ο Σουλτάν Κιοσέν έβαλε το παπούτσι του δίπλα στην Τζιότι και φάνταζε τεράστιο!

Να σημειώσουμε, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται.

Γνωρίστηκαν το 2018 στην Αίγυπτο!

Το who is who του Σουλτάν Κιοσέν

Ο Σουλτάν Κιοσέν (τουρκικά: Sultan Kösen, γεννήθηκε 10 Δεκεμβρίου 1982) είναι Τουρκοκούρδος αγρότης που κατέχει το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για τον ψηλότερο εν ζωή άνδρα με ύψος 2,51 μέτρων. Η αύξηση προέκυψε από την μεγαλακρία που προκλήθηκε από έναν όγκο που επηρεάζει την υπόφυση. Το ανάστημα του είναι τέτοιο που χρησιμοποιεί πατερίτσες για να περπατήσει.

Στις 9 Φεβρουαρίου 2011 ο Κιοσέν μετρήθηκε από το Βιβλίο Γκίνες στα 2,51 μέτρα και τα χέρια του μετρήθηκαν εκ νέου, φτάνοντας τα 28 εκατοστά και ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ του.

Διαβάστε ακόμη: Εκπληκτικό - Όταν ο ψηλότερος άντρας του κόσμου συνάντησε τον πιο κοντό - Ο ένας στα 2,51 μέτρα και ο άλλος στα 54,6 εκατοστά θυμίζουν Δαβίδ με Γολιάθ! (φωτό - βίντεο)

Το who is who της Τζιότι Άμγκιε

Η Τζιότι Άμγκιε (χίντι: ज्योति आम्गे, 16 Δεκεμβρίου 1993) είναι Ινδή ηθοποιός, περισσότερο γνωστή όμως για το γεγονός ότι είναι η πιο βραχύσωμη γυναίκα στον κόσμο, σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες.

Στις 16 Δεκεμβρίου του 2011, δηλαδή σε ηλικία 18 ετών, ανακηρύχθηκε από το Βιβλίο Γκίνες η πιο βραχύσωμη, εν ζωή, γυναίκα του κόσμου, με ύψος 62,8 εκ. Παρόλα αυτά, το ύψος της, το οποίο εξελίχθηκε μη ομαλά, οφείλεται στη νόσο αχονδροπλασία.

Σχετικά με την υποκριτική της καριέρα έχει συμμετάσχει σε ένα ντοκιμαντέρ, το 2009, το Body Shock, ενώ τη σεζόν 2012-13, εμφανίστηκε στο ινδικό ριάλιτι Bigg Boss 6. Ουσιαστικά η καριέρα της ξεκίνησε ένα χρόνο μετά, στις 13 Αυγούστου 2014, όταν συμπεριλήφθηκε στο κάστινγκ της σειράς American Horror Story.

Το 2012, η Άμγκιε γνώρισε τον πιο κοντό άντρα στον κόσμο, τον Τσάνταρ Μπαχάντουρ Ντανγκί, από το Νεπάλ. Οι δύο τους φωτογραφήθηκαν, για την 57η έκδοση του βιβλίου Γκίνες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ