Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν τους θυμάμαι καν τους γονείς μου, λυπάμαι που το λέω» - «Εφηύρα το χιούμορ για να ξεκολλήσω από τα προβλήματα μου» (βίντεο)

Ο ηθοποιός πέρασε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και έδωσε μία συνέντευξη στον Κώστα Τσουρό εφ΄όλης της ύλης.

Μίλησε για την δουλειά του, αλλά και για τον γάμο του με την Έφη Μουρίκη.

Οι δύο ηθοποιοί είναι αχώριστοι από το 1997 και συνεργάζονται συνεχώς μαζί.

Ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1962 και όπως ο ίδιος λέει οι σχέσεις με τους γονείς του δεν ήταν καθόλου καλές, δεν υπήρχε σωστή επικοινωνία με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλές εντάσεις.

«Η παιδική μου ηλικία ήταν καταθλιπτική, εγώ εφηύρα το χιούμορ για να ξεπεράσω τα τότε. Άρχισα να σαρκάζω τον εαυτό μου πρώτα απ’ όλα και μετά την παρέα, για να ξεκολλήσω από τα προβλήματα που είχα. Δεν ήταν και τα πιο καλά παιδικά χρόνια αυτά που πέρασα. Ήταν μια οικογένεια που δεν ήταν και πολύ αγαπημένη, οπότε όλο αυτό δημιουργεί συμπλέγματα στο παιδί», ανέφερε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

 

 

Ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Μετά από τόσα χρόνια μάλλον δεν τους θυμάμαι καν τους γονείς μου, λυπάμαι που το λέω, έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που έφυγαν από τη ζωή. Και αποφάσισα να ασχοληθώ μόνο με τη ζωή μου και όχι με αυτά που είχαν γίνει. Με πλήγωσαν πολύ, αλλά κατάφερα και το έβγαλα από πάνω μου. Ο πατέρας μου δεν μπορούσε να συμβιώσει με τη μάνα μου, υπήρχε μια μόνιμη διαμάχη, λάθη επί λαθών».

Διαβάστε επίσης: Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δεν απάντησε σε μια ερώτηση δημοσιογράφου- ποια ήταν αυτή & γιατί την χαρακτήρισε άκαιρη ;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ