Top Woman η 25χρονη δρομέας Αλίκα Σμιτ: Απέρριψε τεράστια αμοιβή γιατί την ήθελαν πολύ σέξι – Έχει μισθό μόλις 739 δολάρια τον μήνα (φωτό & βίντεο)

Η αθλήτρια δεν ένιωθε άνετα με αυτό που της ζητήθηκε

Η Γερμανίδα σταρ του στίβου, Άλικα Σμιτ, που έχει χαρακτηριστεί ως η "πιο σέξι αθλήτρια του κόσμου", αποκάλυψε ότι απέρριψε πρόσφατα μια τεράστια αμοιβή από έναν "γνωστό" χορηγό.

Παρά το γεγονός ότι είναι μια αθλήτρια που μόλις και μετά βίας κερδίζει χρήματα από τον αθλητισμό της, η 25χρονη δρομέας αποφάσισε να απορρίψει την προσφορά, καθώς δεν ένιωθε απόλυτα άνετα στην εν λόγω εταιρεία.

Της συμπεριφέρθηκαν σεξιστικά και αυτή είχε το κουράγιο να τους απορρίψει και να μιλήσει για την εμπειρία της.

Ακύρωσε εξαψήφια προσφορά!

 

 

«Πριν από δύο μήνες έλαβα μια προσφορά από μια γνωστή μάρκα. Αλλά δεν ήμουν 100% σίγουρη για αυτήν» δήλωσε η Σμιτ στο podcast OMR σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild.

«Μου ζήτησαν να γίνω πιο σέξι. Δεν αισθάνομαι άνετα με αυτό. Και η προσφορά περιείχε εξαψήφια νούμερα, παρόλα αυτά την αρνήθηκα» πρόσεθεσε

 

 

Η Άλικα Σμιτ κερδίζει τα έσοδά της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χορηγούς, συνεργασίες και έναν μικρό μισθό ως μέλος της εθνικής ομάδας της Γερμανίας.

Σύμφωνα με την αποκάλυψή της τον Οκτώβριο, οι αθλητές της εθνικής ομάδας πληρώνονται μόνο 739 δολάρια τον μήνα από συμφωνίες χορηγίας. 

 

 

 

 

Η 25χρονη δρομέας, που αυτή τη στιγμή παρακολουθεί μαθήματα εξ αποστάσεως για τη διαχείριση μέσων ενημέρωσης και επικοινωνίας, έχει εργαστεί ως μοντέλο και έχει συνεργασία με την εταιρεία μόδας Hugo Boss.

 

 

 

 

Στο Instagram έχει πάνω από 5 εκατομμύρια ακολούθους, όπου δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο που την δείχνουν τόσο σε αγώνες στίβου, όσο και σε προσωπικές της στιγμές.

Διαβάστε ακόμα: Αποκλειστική συνέντευξη της χρυσής πρωταθλήτριας μας στην κολύμβηση Άννας Ντουντουνάκη: Θέλω να είμαι καλή σε ό,τι κάνω και ας στερηθώ ύπνο ή διασκέδαση - Στοχεύω σε νέο ρεκόρ στους Ολυμπιακούς στο Παρίσι το καλοκαίρι

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ