Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία: Σκότωσε τη σύζυγο, τα 4χρονα δίδυμα έδωσε τέλος την ζωή του στην έπαυλη των 2,1 εκατ. δολαρίων (φωτό & βίντεο)

Οι αρχές ερευνούν τα αίτια

Μία απίστευτη τραγωδία διαδραματίστηκε σε έπαυλη στην Καλιφόρνια, όταν για άγνωστους λόγους πατέρας σκότωσε τη γυναίκα του και τα δύο δίδυμα παιδιά του ηλικίας 4 ετών.

Ο Anand Sujith Henry, 37 ετών, πρώην μηχανικός της Meta, φέρεται να σκότωσε τους γιους του και να πυροβόλησε θανάσιμα τη σύζυγό του, Alice Benzinger, 38 ετών, αναλύτρια δεδομένων σε μια μπανιέρα στο υπερπολυτελές σπίτι του στην Καλιφόρνια, αξίας 2,1 εκατομμυρίων δολαρίων πριν αυτοκτονήσει.

Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι με τραύματα από πυροβολισμούς δίπλα σε ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών και έναν γεμιστήρα μέσα σε ένα από τα μπάνια το πρωί της Δευτέρας, αφού η αστυνομία κλήθηκε για έλεγχο, δήλωσαν οι Αρχές.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Οι δύο γιοι τους βρέθηκαν νεκροί μέσα σε ένα από τα πέντε υπνοδωμάτια.

The family is pictured.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η αιτία θανάτου των δύο μικρών παιδιών δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά πιστεύεται ότι τα αγόρια είτε πνίγηκαν, είτε στραγγαλίστηκαν, είτε τους χορηγήθηκε θανατηφόρα υπερβολική δόση, επειδή δεν υπήρχαν σημάδια τραυματισμού στα σώματά τους, δήλωσαν στο NBC Bay Area πηγές με γνώση στην έρευνα.

Το κίνητρο για τους θανάτους παραμένει ασαφές, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνά τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ