Michael Kors για την εβδομάδα μόδας στην Νέα Υόρκη: Classy αυστηρά κουστούμια, ρομαντικές δαντέλες και ογκώδεις γούνες (φωτό & βίντεο)

Οι συγκλονισικές δημιουργίες του!

Ο Michael Kors είναι ένας αμερικανός σχεδιαστής μόδας με διεθνή αναγνώριση για το έργο του στον χώρο της υψηλής και πολυτελούς μόδας. Ολόκληρο το όνομά του είναι Karl Anderson Jr., και γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου 1959 στο Long Island της Νέας Υόρκης.

Ο Michael Kors ιδρύσε τη δική του εταιρεία μόδας, το 1981, και έγινε γνωστός για τον σχεδιασμό ρούχων και αξεσουάρ με κομψό, κλασικό στιλ που απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών. Η εταιρεία του έχει επεκταθεί σημαντικά, περιλαμβάνοντας γραμμές προϊόντων όπως ενδύματα, αξεσουάρ, υποδήματα, καθώς και παραγωγή.

Η επιτυχημένη πορεία του στη βιομηχανία της μόδας τον καθιέρωσε ως έναν από τους κορυφαίους σχεδιαστές της γενιάς του.

Χθες, λοιπόν παρουσίασε την νέα του συλλογή Fall/Winter 2024 στο Barneys New York store.

Ο ταλαντούχος σχεδιαστής μας εξέπληξε για ακόμα μία φορα, καθώς στα κλασικά, αυστηρά και πολύ chic σχεδιά του, είδαμε και ογκώδεις γούνες, πούλιες και δαντέλα.

Πρωταγωνίστησε για ακόμα μία φορά το διάσημο μοντέλο Irina Shayk.

Διαβάστε ακόμα: Blake Lively: Με glam disco εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη - Η ολόσωμη χρυσή φόρμα Michael Kors που μας ταξίδεψε στα '70s

Από την παρουσίαση της νέας collection δεν θα μπορολυσε να λείπει και η Global Brand Ambassador, η μούσα του MIchael Kors, Dahyun.

Φορούσε ένα mini nude φόρεμα παγίετα με μία χρυσή μεσάτη λεπτομέρεια.

Εκεί ήταν και μία ακόμη μούσα του, η Blake Lively με μία εντυπωσιακή εμφάνιση, σετ κουστούμι φούστας με animal print. 

Φανταστικές δημιουργίες!

Διαβάστε ακόμα: Michael Kors: Ρομαντικές δαντέλες - γήινα χρώματα στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης - Αφιερωμένη η επίδειξη στη μητέρα του σχεδιαστή

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ