Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος: «Δεν θυμάμαι όλες τις εκπομπές που έχω κάνει - Ήμουν από την πρώτη μέρα στο ''Λούνα πάρκ''» (βίντεο)

Σε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης!

Καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4" βρέθηκε ο Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος.

Ο σκηνοθέτης μίλησε για διάφορα περιστατικά που έχει ζήσει αλλά και στιγμές που το έμειναν αξέχαστες.

«Στον Βλάσση Μπονάτσο στέλναμε την πυροσβεστική να τον φέρει από τον σπίτι του, γιατί δεν ερχόταν ποτέ στην ώρα του. Η πυροσβεστική ανέβαινε στο παράθυρο και τον έφερναν. Τον περιμέναμε. Δεν άνοιγε, κοιμόταν. Του χτύπαγαν από το μπαλκόνι, αυτό γινόταν συνέχεια. Δεν ήμουν εκεί. Δεν μπορούσες να ζητήσεις από τον Βλάση δικαιολογία» είπε ο ίδιος.

«Μόλις έμπαινε μέσα έλεγε φορτώστε με χαμόγελο. Δεν μας έβγαζε το λάδι. Κατ’ αρχήν δεν θυμόταν τι κάνει. Σε ένα παιχνίδι έβαλα δίπλα του τον Πυριόχο για να του λέει. Ήταν καλοκάγαθος, δεν ήταν βεντέτα» πρόσθεσε σχετικά.

«Με αξίωσε ο Θεός να πάρω ένα αεροπλάνο αλλά δεν με αξίωσε να το χαρώ. Πήγαμε στη Σπάρτη, πήραμε μαζί και αυτό από τον οποίο αγόρασα το αεροπλάνο που ήταν καλός πιλότος, εγώ πιλοτάρω αλλά εντάξει… Τους πήγα εγώ, γυρίζοντας μου λέει “να το πάρω εγώ”. Δεν έπιαναν οι ασύρματοι, φύγαμε αλλά ο καιρός ήταν κακός, φτάνοντας στον Πάρνωνα ξεκουμπώνει χαλάζι, αέρας, μας μπλοκάρει και μένουν ακυβέρνητοι, δεν άκουγε (το αεροπλάνο). Από τη στιγμή εκείνη μέχρι που πέφτεις κάτω δεν σκέφτεσαι τίποτα. Σκάσαμε σε κάτι βράχια και πεταχτήκαμε έξω. Βέβαια έχασα τις αισθήσεις μου, ευτυχώς δεν φοράγαμε ζώνες, θα ήμασταν οι μισοί μέσα και οι μισοί έξω» είπε ο Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος.

Ενώ πρόσθεσε:

«”Εγώ “έφυγα”, πήγα προς τα πάνω. Τα είδα όλα. Είδα τα τούνελ, άκουσα τις μουσικές, δεν ήθελα να γυρίσω πίσω, έβλεπα από πάνω τι έκαναν στο σώμα μου. Την γλιτώσαμε και είμαστε εδώ μαζί σας. Έχω κάνει πρόβα για τον θάνατο. Μετά από αυτό, είδα ντοκιμαντέρ αμερικάνικα με εμπειρίες ανθρώπων τέτοιες και ήταν παρόμοιες (…)

Μετά αρχίζεις μέσα σου και κάνεις διάφορες σκέψεις. Δεν θες να πειράξεις κανέναν, σκέφτεσαι ότι η ζωή είναι μικρή. Θεωρώ ότι καλώς έγινε. Μου έμαθε πολλά πράγματα, να αγαπάω περισσότερο τους ανθρώπους, να σκέφτομαι ότι είμαστε όλοι ίδιοι. Ο γιατρός μου με συναρμολόγησε γιατί είχα 23 κατάγματα».

Σε κάποια στιγμή της συνέντευξης του ο Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος  επαίνεσε την Ειρήνη Νικολοπούλου γιατί όταν πήρε ένα δημοσιογραφικό βραβείο του το αφιέρωσε: “δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα το έκαναν αυτό….”  είπε  

Το eirinika τον ευχαριστεί πολύ!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ