O Peter Ellenstein, δωρητής σπέρματος: «Νόμιζα πως ήμουν άτεκνος» - «Πως ανακάλυψα ότι έχω 37 παιδία» - Δείτε φωτό & βίντεο από τα παιδία του που τον λατρεύουν

Μια τεράστια χαρούμενη οικογένεια

Ο 62χρονος Αμερικανός Peter Ellenstein, ήταν δωρητής σπέρματος στις δεκαετίες του 1980 και του 1990, καθώς προσπαθούσε να συγκεντρώσει χρήματα για να ξεκινήσει μια θεατρική εταιρεία στις ΗΠΑ.

Ο εν λόγω δωρητής σπέρματος έκανε τις δωρεές του σε μια τοπική τράπεζα σπέρματος, χωρίς να σκέφτεται περαιτέρω τις συνέπειες.

Τον Οκτώβριο του 2017 εμφανίστηκε στο Facebook μήνυμα από ένα από τα βιολογικά του παιδιά.

«Ήταν από μια νεαρή γυναίκα ονόματι Rachel White και από τη στιγμή που το διάβασα, άλλαξε τη ζωή μου για πάντα», λέει στην εφημερίδα The Sun ο Peter Ellenstein, που ζει στην Καλιφόρνια.

«Έλεγε ότι μου έστελνε μηνύματα κάτω από περίεργες συνθήκες, αλλά ότι πίστευε πως μπορεί να είμαι ο βιολογικός της πατέρας. Σοκαρίστηκα. Θα μπορούσε να ήταν απάτη.

Αλλά δεν ήταν. Ανταποκρίθηκα με μήνυμα στη Rachel και κανονίσαμε να συναντηθούμε αργότερα εκείνο το βράδυ, και ήταν καταπληκτικό. Αγκαλιαστήκαμε και κλάψαμε, αλλά τα βρήκαμε αμέσως και καταλήξαμε να μιλάμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες», αποκάλυψε ο 62χρονος.

Από τότε με την βοήθεια της Rachel, ο Peter έχει έρθει σε επαφή με 37 παιδιά, που γεννήθηκαν από τις δωρεές σπέρματος του.

«Συναντήθηκα τρεις εβδομάδες αργότερα ξανά με τη Rachel και είχε μια λίστα με άλλα 11 παιδιά που είχε βρει. Τότε μπήκα σε μια ιστοσελίδα για γενεαλογίες και έβρισκα ένα ακόμη κάθε μήνα και άρχισα να τα προσεγγίζω», σημείωσε ο 62χρονος.

Τώρα ο 62χρονος ανέφερε ότι η συνάντηση με τα βιολογικά παιδιά του είναι το καλύτερο πράγμα που του έχει συμβεί.

Πηγαίνει τακτικά σε οικογενειακά δείπνα μαζί τους. Έχει παρευρεθεί σε αρκετούς από τους γάμους τους και έκανε ένα ταξίδι τριών εβδομάδων στην Ευρώπη με έναν από τους γιους του.

Σήμερα ο Peter Ellenstein έχει συναντηθεί με 37 από τα παιδιά του και βρίσκεται σε τακτική επαφή με τουλάχιστον 12 από αυτά. «Όταν έκανα τις πρώτες δωρεές δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο», είπε ο Peter Ellenstein.

Και συνέχισε: «Εκείνη την εποχή, η κλινική μου είπε ότι οι δωρεές ήταν ανώνυμες, αν και συμφώνησα ότι οποιοσδήποτε απόγονος θα μπορούσε να με εντοπίσει σε περίπτωση ιατρικής ανάγκης – αν χρειάζονταν τον μυελό των οστών μου για μεταμόσχευση, για παράδειγμα. Έτσι έφυγα και το ξέχασα».

 

Διαβάστε ακόμη: Η 25χρονη Τάιλα «κοιμήθηκε» με 22 άντρες κατά τη διάρκεια των 10ήμερων διακοπών της – Έψαχνε παρηγοριά στον χωρισμό της (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ