Γονείς βασανιστές: Κλείδωναν γυμνή την εξάχρονη κόρη τους σε κλουβί – Της έδιναν τροφή σκύλου (φωτό & βίντεο)

Την έδεναν χεροπόδαρα και την τιμωρούσαν

Αυτή την στιγμή ο 37χρονος Τζέικομπ Γουίλιαμ Γουέι και η 33χρονη Μίμι Αν Φροστ κατηγορούνται για βαριά επίθεση, διαφθορά ανηλίκων, στραγγαλισμό και έκθεση σε κίνδυνο της ευημερίας των παιδιών.

Η έρευνα ξεκίνησε στις 6 Φεβρουαρίου, όταν η αστυνομία εκτιμώντας την κατάσταση στο σπίτι του ζευγαριού στην Πενσιλβάνια, εισήλθε μετά από κλήση για ένα παιδί που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν, εντόπισαν το σπίτι σε απαράδεκτη κατάσταση, γεμάτο περιττώματα σκύλων, σκουπίδια και ούρα.

Πλάνα από το εσωτερικό του σπιτιού αποκαλύπτουν ένα μεγάλο κλουβί σκύλου στο σαλόνι, περικυκλωμένο από κουβέρτες και σκουπίδια.

Ο πατέρας του παιδιού είχε καλέσει το 911 όταν η έξιχρονη κόρη του υπέστη προφανή κρίση, καθώς ένα από τα άλλα παιδιά στο σπίτι προσπάθησε να την κάνει μπάνιο.

Τα άλλα παιδιά δήλωσαν στους αστυνομικούς ότι την 6χρονη την κλείδωναν σε κλουβί σκύλου και τη χτυπούσαν με σκούπα. Η κατάσταση του παιδιού ήταν ανησυχητική, με ανοιχτές πληγές σε όλο το σώμα.

Όταν την μετέφεραν στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι ήταν υποθερμική.

Ο πατέρας δεν επέτρεψε στους πρώτους ανταποκριτές να εισέλθουν στο σπίτι και οδήγησε ο ίδιος το κορίτσι έξω.

Η αστυνομία ανέφερε ότι από τα έξι παιδιά που ζούσαν στο σπίτι, μόνο το 6χρονο ήταν θύμα.

Ο ανιψιός είπε στην αστυνομία ότι η Φροστ έδενε με ζιπ τα χέρια και τα πόδια του μικρού κοριτσιού. Ένα άλλο παιδί είπε ότι οι γονείς ήθελαν η 6χρονη να τρώει τα αποφάγια τους.

«Το 6χρονο παιδί έμενε σε αυτό το κλουβί γυμνό χωρίς φαγητό. Τιμωρούνταν εάν κατάφερνε να δραπετεύσει από αυτό το κλουβί για να πάει να βρει λίγο φαγητό» δήλωσε ο εισαγγελέας και πρόσθεσε πως υπάρχουν ενδείξεις ότι «τουλάχιστον μερικά» από τα άλλα παιδιά συμμετείχαν στην κακοποίηση.

Η αστυνομία βρήκε 8 σκυλιά και 2 γάτες στο σπίτι, το οποίο στα δικαστικά έγγραφα περιέγραψε ως «τρελοκομείο». Σύμφωνα με την ποινική καταγγελία, το κορίτσι είπε σε ψυχολόγο ότι την ανάγκαζαν να τρώει σκυλοτροφή και να κοιμάται στο κλουβί κάθε βράδυ. Εκτός από τα χτυπήματα, είπε πως ο πατέρας της την πυροβόλησε στα πόδια με αεροβόλο όπλο.

Το κορίτσι δεν είχε λάβει, επίσης, κατάλληλη παιδιατρική φροντίδα εδώ και χρόνια και δεν ήταν εγγεγραμμένο σε σχολείο.

Διαβάστε ακόμα: Σοκ από 3πλή δολοφονία στην Ιταλία: Πατέρας έπνιξε 2 από τα 3 παιδιά του και έκαψε τη γυναίκα του - Είπε ότι «άκουσε και είδε τον δαίμονα στο σπίτι του» (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ