Κατερίνα Παναγοπούλου η εντυπωσιακή παρουσιάστρια: «Δεν έχω νιώσει ποτέ ότι ως γυναίκα αδικούμαι» (φωτό & βίντεο)

"Εγώ από παιδάκι ήθελα να γίνω δημοσιογράφος"

Η Κατερίνα Παναγοπούλου παραχώρησε μια εκτενή συνέντευξη την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η ίδια, από μικρή ηλικία είχε την επιθυμία να ακολουθήσει το δημοσιογραφικό επάγγελμα, και ανέφερε πως από παιδί ονειρευόταν να παρουσιάσει το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού MEGA.

 Η δημοσιογράφος επεσήμανε: «Γενικώς έχω καλή σχέση με τον χρόνο, ζω κάθε χρονιά που περνάει, δεν με αγχώνει ο χρόνος. Τέσσερα χρόνια στο MEGA πέρασαν χωρίς να το καταλάβω. Κατάφερε το MEGA και έγινε πρώτο κανάλι. Είναι φοβερό πως ένα κανάλι χτίστηκε βήμα βήμα, και στην ψυχαγωγία και στην ενημέρωση, και είναι πρώτο κανάλι».

«Εγώ από παιδάκι ήθελα να γίνω δημοσιογράφος, έλεγα θα πω το δελτίο ειδήσεων του MEGA. Όταν ήμουν παιδάκι έβλεπα τα δελτία του MEGA και έλεγα εγώ θα πω το δελτίο του MEGA. Τότε ήταν η Όλγα Τρέμη με τον Γιάννη Πρετεντέρη και όταν μετά μας είπαν ότι θα έρθει ο Γιάννης ως σχολιαστής του δελτίου, έλεγα δεν το πιστεύω, του το έχω πει και με κοροϊδεύει».

 

 

 «Δεν μου αρέσει η θυματοποίηση. Λέμε ότι ο χώρος της ενημέρωσης είναι ανδροκρατούμενος, όμως νομίζω ότι αν είσαι καλός στη δουλειά σου, αν ο κόσμος σε θέλει… θα στο δώσουν πιο δύσκολα αλλά αν φέρνεις την είδηση είναι περιττή πληροφορία από εκεί και πέρα αν είσαι άντρας ή γυναίκα. Θέλουν να φέρνεις τη είδηση, αν τη φέρνεις δεν τους νοιάζει αν είσαι άντρας ή γυναίκα.

 

 

Πιστεύω ότι υπάρχουν γυναίκες που ίσως ταλαιπωρήθηκαν λίγο περισσότερο για να πείσουν, ίσως εγώ να ήμουν τυχερή, αλλά δεν έχω νιώσει ποτέ ότι ως γυναίκα αδικούμαι. Στο MEGA ειδικά όχι μόνο δε νιώθω ότι εμείς οι γυναίκες αδικούμαστε, αντιθέτως. Δεν θέλω να λέω “ωχ τι τραβήξαμε”, όλοι τραβάνε, σε όλα τα επαγγέλματα, σε όλους τους χώρους υπάρχουν θέματα».

Διαβάστε επίσης: Tι πρωινό με ενίσχυση πρωτεΐνης παίρνει η Κατερίνα Παναγοπούλου στις διακοπές; Το ντεκολτέ όμως είναι το θέμα (φωτό)

Δείτε φωτογραφίες από την εντυπωσιακή παρουσιάστρια του MEGA:

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης:  Η Κατερίνα Παναγοπούλου μας "δροσίζει" με μία άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία - Το beachwear look της & το ... καρπουζάκι!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ