Δίχασε η Αθηνά Οικονομάκου με την ανάρτηση της από πολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι: «Ο κόσμος παλεύει με την ανεργία και τη φτώχεια» (φωτό & βίντεο)

Δεν άρεσε και πολύ στους followers της...

Η Αθηνά Οικονομάκου προκάλεσε αντιδράσεις στο Instagram μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο στο προφίλ της για ακόμα μία φορά . Στο συγκεκριμένο βίντεο, η ηθοποιός παρουσιάζει την περιήγησή της σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι.

Στις εικόνες, καταγράφει με το κινητό της όλους τους χώρους του πολυτελούς δωματίου. Ωστόσο, η ανάρτησή της προκάλεσε παράπονα από τους followers της, οι οποίοι φάνηκαν να εκφράζουν την αναστάτωση τους για τον τρόπο παρουσίασης της πολυτέλειας.

Το βίντεο προκάλεσε οργή σε πολλούς από τους followers της, οι οποίοι της ζήτησαν να σταματήσει τις αναρτήσεις αυτού του είδους, ειδικά όταν "ο κόσμος παλεύει με την ανεργία και τη φτώχεια".

 

 

Διαβάστε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: "Δεν κατατάσσω τον εαυτό μου στους influencers" - "Κόβω αποδείξεις στα social. Είναι τεράστια τα ποσά"

Ανέφεραν ότι τα βίντεο αυτά θεωρούνται επίδειξη πλούτου και εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους. Από την άλλη πλευρά, ορισμένοι υποστήριξαν την ηθοποιό και Instagrammer, ανταπαντώντας σε όσους την κατηγόρησαν.

 Επεσήμαναν ότι είναι επιλογή τους να την ακολουθούν στα social media και ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση αποτελεί μέρος της επαγγελματικής της δραστηριότητας.

instagram/ athina1oikonomakou

 

 

 

 

«Απαράδεκτο και προκλητικό, φτάνει», «Πόσο σου αρέσει να επιδεικνύεις τα πλούτη σου;» της γράφουν. «Δεν τα έκλεψε, δικά της λεφτά είναι» αναφέρουν από την άλλη, τα σχόλια που είναι υπέρ της.

Διαβάστε επίσης: Η Αθηνά Οικονομάκου στην πιο stylish εμφάνιση: Γαλάζιο σετάκι με ασορτί πανωφόρι & wide leg παντελόνι - Το φοβερό φουλάρι γνωστού οίκου

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ