Σοκάρει δολοφονία 48χρονης στην Ισπανία: Την έδεσαν, μαχαίρωσαν, έβαλαν σακούλα στο κεφάλι, οι θετοί της γιοι, 13 και 15 ετών - Τους μάλωσε για τους βαθμούς (φωτό & βίντεο)

Τα δύο αγόρια σκηνοθέτησαν απαγωγή προσπαθώντας να στρέψουν τις υποψίες στον σύζυγό της

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη στην Ισπανία από τη δολοφονία μιας 48χρονης, από τους θετούς ανήλικους γιους της. Μάλιστα, η γυναίκα φέρεται να δολοφονήθηκε επειδή μάλωνε για τους βαθμούς του μεγαλύτερου από τα παιδιά.

Η Σίλβια Λόπεζ βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της στο γκαράζ του σπιτιού όπου έμενε με την οικογένειά της στην Κανταβρία της Ισπανίας. Ήταν δεμένη, μαχαιρωμένη και με μια σακούλα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ τα παιδιά της, ηλικίας 13 και 15 ετών, συνελήφθησαν για τον φόνο της μητέρας τους.

ispania-eglima3

Οι πρώτες έρευνες δείχνουν ότι οι ανήλικοι μαχαίρωσαν τη μητέρα τους στο λαιμό, στη συνέχεια της έβαλαν μια τσάντα στο κεφάλι και εγκατέλειψαν τη σορό της στο οικογενειακό αυτοκίνητο.

Αν και αρχικά υπήρχαν υποψίες ότι για το έγκλημα ευθύνεται ο σύζυγος του θύματος, αργότερα οι ίδιοι οι έφηβοι ομολόγησαν το έγκλημα.

ispania-eglima2

Μάλιστα, αφού σκότωσαν τη μητέρα τους, οι έφηβοι ουκρανικής καταγωγής διέφυγαν από το σημείο και τηλεφώνησαν στη γιαγιά τους προσποιούμενοι ότι μετά τη δολοφονία τους απήγαγαν.

Ωστόσο, αργότερα ομολόγησαν τη δολοφονική επίθεση στη μητέρα τους.

Ο 13χρονος βρίσκεται σε κέντρο προστασίας παιδιών υπό παρακολούθηση ψυχολόγων, ενώ για τον μεγαλύτερο αδερφό του την υπόθεση ανέλαβε η Εισαγγελία Ανηλίκων.

Ο πατέρας της γυναίκας είναι συγκλονισμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης. «Δεν μπορεί να το πιστέψει» δήλωσε αστυνομική πηγή. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ