Γενέθλια την ίδια μέρα για το πρώην αγαπημένο ζευγάρι! Ο Πικέ γίνεται 37, 47 η Σακίρα - Το love story που έληξε άδοξα

Πολύχρονοι!

Τα γενέθλια τους κάποτε γιόρταζαν μαζί!

Ο λόγος για τον Πικέ και τη Σακίρα.

Σήμερα, λοιπόν, ο ποδοσφαιριστής γίνεται 37 ετών, ενώ η τραγουδίστρια 47.

Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2010, όταν ο γοητευτικός αμυντικός εμφανίστηκε στο πλευρό της Κολομβιανής τραγουδίστριας στο βίντεο για το single της για το Παγκόσμιο Κύπελλο «Waka Waka».

Το 2013, καλωσόρισαν τον πρώτο τους γιο, τον Μίλαν, ο οποίος γεννήθηκε στη Βαρκελώνη.

Το 2014 η Σακίρα δήλωσε στο περιοδικό Latina: "[Ο Ζεράρντ] είναι μαζί μου επειδή θέλει να είναι με τη Σακίρα ως άτομο, όχι ως διασημότητα. Υπάρχει πραγματική αγάπη, δεν υπάρχουν απώτερα κίνητρα. Και είμαι μαζί του επειδή είναι ο πιο καταπληκτικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ. Θέλουμε τα ίδια πράγματα, μας αρέσουν τα ίδια πράγματα, μισούμε τα ίδια πράγματα. Δεν έχω βρεθεί ποτέ στη ζωή μου με κάποιον τόσο παθιασμένο».

Διαβάστε ακόμη: Η Σακίρα και ο Πικέ σε προσκαλούν σε «διπλό ραντεβού» - Ένα ζευγάρι θα βγει μαζί τους για καλό σκοπό (φωτό)

Δύο χρόνια μετά τον ερχομό του Μίλαν ακολούθησε άλλο ένα αγόρι, ο Σάσα, καθώς το ζευγάρι έχτιζε την οικογένειά του.

Ωστόσο, δεν ανέβηκαν ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας - με τη Σακίρα να παραδέχεται σε συνέντευξή της το 2020 στην αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή 60 Minutes ότι ο γάμος την τρομάζει.

Διαβάστε ακόμη: Μύκονος: Σακίρα και Ζεράρ Πικέ σε ερωτικές περιπτύξεις - Ο παπαράτσο "έτρεμε" αλλά βιντεοσκόπησε τη σκηνή

Το άδοξο τέλος

Την ευτυχία του ζευγαριού και της οικογένειας φαίνεται να σκίασε η απιστία του Πικέ.

Διαβάστε ακόμη: Τίτλοι τέλους για Σακίρα & Πικέ: Χωρίζουν μετά από 11 χρόνια σχέσης - φήμες λένε ότι την απάτησε... (φωτό)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το καλοκαίρι του 2022, ήθελαν τον αστέρα της Μπαρτσελόνα να έχει έρθει σε επαφή με τη μητέρα ενός Ισπανού ποδοσφαιριστή.

Ένα άλλο, ανέφερε ότι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους «είναι μία νεαρή ξανθιά, γύρω στα 20, η οποία σπουδάζει ακόμα και παράλληλα εργάζεται ως υποδοχή σε διάφορες εκδηλώσεις».

Διαβάστε ακόμη: Σακίρα: Μακριά από τον άπιστο σύζυγο, αγκαλιά με τους γιους της στην έρημο για τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Πικέ (φωτό)

Αργότερα, στο προσκήνιο ήρθε και μια τρίτη γυναίκα, ένα μοντέλο του Playboy, η Σούζι Κορτέζ, γνωστή και ως «Miss BumBum», μοντέλο του Playboy.

Διαβάστε ακόμη: Η Σακίρα μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Πικέ: «Ήταν η πιο σκοτεινή στιγμή, επένδυσα ό,τι είχα σε αυτή τη σχέση» (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Ζεράρ Πικέ: To κορiτσι του xορεύει …. Σακίρα μπροστά στον καθρέφτη - το άκρως προκλητικό λίκνισμα της κορμάρας (βίντεο)

«Με λύπη μας επιβεβαιώνουμε ότι οι δρόμοι μας χωρίζουν. Για την ευημερία των παιδιών μας, τα οποία αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητά μας, σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική τους ζωή. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», ήταν η ανακοίνωση της Κολομβιανής τραγουδίστριας, η οποία μετακόμισε με τα δύο της παιδιά από τη Βαρκελώνη στο Μαϊάμι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ