Vintage pics: Η Τίνα Λιβανού Ωνάση Νιάρχου - Η γυναίκα που παντρεύτηκε δύο μαικήνες του πλούτου - Η κόρη του εφοπλιστή που βρέθηκε νεκρή

Throwback

Με δύο ασπρόμαυρα κλικς θα κάνουμε ένα υπέροχο throwback.

Η Τίνα Λιβανού σε διαφορετικά στιγμιότυπα με τους συζύγους της, Αριστοτέλη Ωνάση και Σταύρο Νιάρχο.

Η μικρή κόρη του Σταύρου Λιβανού, του πατριάρχη των Ελλήνων εφοπλιστών, μεγάλωσε ανάμεσα στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, μιλούσε αγγλικά και γαλλικά εξίσου καλά με τα ελληνικά, πήγε στα καλύτερα σχολεία θηλέων της εποχής και σε πολύ μικρή ηλικία έγινε το μήλον της έριδος για τους δύο ανερχόμενους τότε Έλληνες εφοπλιστές, Αριστοτέλη Ωνάση και Σταύρο Νιάρχο.

Διαβάστε ακόμη: Vintage pic: Χριστίνα Ωνάση - Τίνα Λιβανού: Η μαμά αριστοκρατική & γοητευτική, η κόρη σαν χαμένη - ποιον αγαπούσαν οι γονείς;

Το 1946 παντρεύτηκε τον εφοπλιστή Αριστοτέλη Ωνάση, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά τον Αλέξανδρο και την Χριστίνα.

Χώρισαν το 1960.

Μετά το γάμο της με τον Ωνάση, τον οποίο παντρεύτηκε όταν εκείνη ήταν δεκαέξι ετών, και εκείνος 40, βρέθηκε στο πλευρό του διασημότερου και περιβόητου Έλληνα στον κόσμο.

Το 1971 ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Σταύρο Νιάρχο, πρώην σύζυγο της αδερφής της, Ευγενίας, η οποία είχε φύγει από τη ζωή ένα χρόνο νωρίτερα.


instagram @greekreporter

Ήταν 10 Οκτωβρίου 1974 όταν η Τίνα Λιβανού βρέθηκε νεκρή σε σουίτα ξενοδοχείου στο Παρίσι.

Διαβάστε ακόμη: Vintage pic: Αριστοτέλης Ωνάσης και Τίνα Λιβανού - Βραδινή έξοδος με glamour τη δεκαετία του '50

Ήταν το τέλος μιας "θρυλικής" ζωής καθώς η όμορφη αριστοκρατική γυναίκα είχε παντρευτεί δύο από τους πλουσιότερους μεγιστάνες της ναυτιλίας της Ελλάδας: τον Αριστοτέλη Ωνάση και τον Σταύρο Νιάρχο.

Διαβάστε ακόμη: Αριέττα Ζαφειράκη Λιβανού: Η ζάπλουτη μητέρα της Τίνας & της Ευγενίας βίωσε την τραγωδία των θανάτων των κοριτσιών της - και οι δυο παντρεύτηκαν και τον Ωνάση και το Νιάρχο

Ο θάνατός της αποδόθηκε σε υπερβολική χρήση ηρεμιστικών χαπιών. Στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν ο σύζυγός της Νιάρχος, χωρίς να γνωρίζει για την τραγωδία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ