Η αποθέωση της Δέσποινας Μπεμπεδέλη στο "Famagusta" και στο ρόλο της Χαρίτας Μάντολες (βίντεο)

Εκπληκτική ερμηνεία!

Απίστευτα συναισθήματα έφερε στην επιφάνεια η ερμηνεία της Δέσποινας Μπεμπεδέλη στη σειρά "Famagusta".

Η ταλαντούχα ηθοποιός υποδύεται την Χαρίτα Μάντολες, μία γυναίκα-σύμβολο της τραγωδίας στην Κύπρο.

Μία ημέρα μετά την πρεμιέρα του «Famagusta», το Mega δημοσίευσε στο Instagram βίντεο από τη συνάντηση της Δέσποινας Μπεμπεδέλη με τη Χαρίτα Μάντολες.

«Η γυναίκα σύμβολο της Κύπρου Χαρίτα Μάντολες συναντήθηκε με την Δέσποινα Μπεμπεδέλη, η οποία την ενσαρκώνει υποδειγματικά στη σειρά Famagusta στην επίσημη παρουσίαση της σειράς στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο της Λευκωσίας το Σάββατο 20 Ιανουαρίου», αναφέρει η ανάρτηση.

 

Λίγα λόγια για την Χαρίτα Μάντολες

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, ο Μάικλ Κούρτης (Χρήστος Λούλης) συναντά τη Χαρίτα Μάντολες (Δέσποινα Μπεμπεδέλη) προκειμένου να περιγράψει τα όσα έζησε το καλοκαίρι του 1974.

Η Χαρίτα Μάντολες έγινε μάρτυρας της εν ψυχρώ εκτέλεσης έξι μελών της οικογένειάς της από Τούρκους στρατιώτες. Ο χρόνος «πάγωσε» για εκείνη το καλοκαίρι του ’74. Έκτοτε, δεν έπαψε ποτέ να αναζητεί τους νεκρούς της και να μιλά για τα τραγικά γεγονότα του πολέμου.

Με τη συγκλονιστική ιστορία της ξεκινάει το ντοκιμαντέρ του Μάικλ για λογαριασμό αγγλικού καναλιού σχετικά με την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Κάπως έτσι ξεδιπλώνεται το κουβάρι της ιστορίας και οι σοκαριστικές μαρτυρίες όσων έζησαν την εισβολή.

Δείτε ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο εδώ: megatv.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ