Η Σάρα δεν είναι μοναχοκόρη! Έχει 15 αδέρφια αφού ο μπαμπάς της ήταν δωρητής σπέρματος

Άλλαξε η ζωή της...

Από τη μία στιγμή στην άλλη άλλαξε τελείως η ζωή της.

Η Σάρα ήταν μοναχοπαίδι και τώρα ανακάλυψε ότι έχει ακόμα 15 αδέρφια.

Αυτό γιατί ο πατέρας της, όσο ζούσε ήταν δωρητής σπέρματος.

Η 27χρονη, η οποία μεγάλωσε στη Σιγκαπούρη και την Ινδονησία και τώρα ζει στο Κάρντιφ, λέει ότι η μεγαλύτερη στεναχώρια της είναι ότι δεν γνώριζε την αλήθεια όσο ο μπαμπάς της ήταν ακόμα ζωντανός. «Ήμουν πολύ σοκαρισμένη, αλλά είναι ο μπαμπάς μου και αυτό δεν αλλάζει. Ολόκληρη η οικογένειά μου ήξερε, αλλά όλοι είχαν ορκιστεί να το κρατήσουν μυστικό. Η μαμά μου είπε ότι ήθελε να μου το πει. Αλλά μου είπε ότι ο πατέρας μου δεν ήθελε να το μάθω», είπε η 27χρονη.

«Καταλαβαίνω γιατί το θέμα θα ήταν ταμπού για κάποιες γενιές, αλλά θα ήθελα να ξέρω από την αρχή ότι ο μπαμπάς μου πέρασε τόσα πολλά για να με έχει. Γιατί είναι ωραίο να ξέρω πόσο με ήθελαν».

«Ο μπαμπάς μου αντέδρασε πολύ έντονα και θύμωσε μαζί μου, κάτι που δεν καταλάβαινα γιατί νόμιζα ότι οι γονείς μου πάγωσαν το σπέρμα του μπαμπά μου εξαιτίας του παλαιότερου καρκίνου του. Δεν το σκέφτηκα πολύ εκείνη τη στιγμή, αλλά όταν το έλεγα στη συνάδελφό μου, μου είπε: «Κι αν δεν είσαι η βιολογική κόρη του;», ανέφερε η Σάρα.

Η 27χρονη Σάρα Σμιθ
@supplied

Αν και της φάνηκε αστείο αποφάσισε να ρωτήσει την μητέρα της. «Έτσι το έμαθα», είπε η Σάρα. Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί επίσης τον 33χρονο Λίαμ Ρενούφ, από το Τζέρσεϊ, καθώς εντοπίζει και γνωρίζει τέσσερα από τα ετεροθαλή αδέρφια του. Αλλά η Σάρα δεν ήταν τόσο τυχερή και δεν έχει βρει κάποιο από τα αδέρφια της.

Εξηγεί ότι γνωρίζει πώς έχει 15 ετεροθαλή αδέρφια σήμαινε και αυτό έκανε δύσκολα τα ερωτικά ραντεβού της. «Γνωρίζω τις ηλικίες τους, αλλά δεν έχω ιδέα ποιοι είναι ή πού μένουν. Μπορεί να είναι οποιοσδήποτε με προσπερνά στο δρόμο. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι πολύ γιατί είναι πραγματικά περίεργο. Εάν έβγαινα ραντεβού με κάποιον εκείνα τα χρόνια μία από τις πρώτες ερωτήσεις που έπρεπε να κάνω ήταν: Δεν έχεις συλληφθεί μέσω δότη σπέρματος σωστά;», ανέφερε η 27χρονη.

«Κάθε φορά που κάποιος ρωτάει από πού κατάγομαι, ένα μέρος του εαυτού μου πεθαίνει. Κοιτάζομαι στον καθρέφτη και σκέφτομαι: Τι κοιτάζω; Ποια είναι αυτή; Κάποτε πίστευα ότι είναι επειδή προέρχομαι από δύο διαφορετικά εθνοτικά πλαίσια. Τώρα υπάρχει επίσης το γεγονός ότι έχω συλληφθεί από δότη. Δεν ξέρω ποια από τα χαρακτηριστικά μου προέρχονται από αυτό το άλλο άτομο», ανέφερε η 27χρονη.

Αν και καταλαβαίνει τους λόγους που η οικογένεια της δεν της το είπε εντούτοις αυτό ενίσχυσε την αίσθηση της ότι είναι ξένη στο οικογενειακό περιβάλλον της. «Όταν όμως μίλησα με τις θείες μου για αυτό, μου είπαν: Δεν ήταν είχαμε καμία δουλειά εμείς να σου το πούμε. Κάτι που είναι αρκετά δίκαιο. Είπαν επίσης ότι, όσο περνούσε ο καιρός, δεν το σκέφτηκαν καν γιατί «είσαι απλά εσύ και σε αγαπάμε», κάτι που ήταν πολύ ωραίο να το ακούς», είπε η 27χρονη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ