Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο - Ριζικές αλλαγές & ανασχηματισμός στη ζωή μας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Την Κυριακή η πιο σημαντική πλανητική αλλαγή όχι μόνο της μέρας αλλά και ολόκληρης της χρονιάς είναι η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο. Στο ζώδιο αυτό θα παραμείνει μέχρι την 01/09/24. Στις 02/09 θα επιστρέψει στον Αιγόκερω ανάδρομος για την τελική του πορεία μέχρι τις 19/11 και μετά θα συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία στον Υδροχόο για τα επόμενα 20 χρόνια. Παρόλο που είναι ένας πολύ μικρός πλανήτης (μικρότερος και από τη Σελήνη), η δυναμική του στην αστρολογία είναι μεγάλη, αφού ό,τι αγγίζει το μεταμορφώνει. Ο Πλούτωνας είναι ο σύγχρονος κυβερνήτης του Σκορπιού και συνδέεται με τον ανασχηματισμό και τις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή μας. Οι αλλαγές αυτές δεν είναι σε καμία περίπτωση επιφανειακές, αλλά πραγματοποιούνται στον πυρήνα της ύπαρξης μας.

ΚΡΙΟΣ

Το σημαντικό νέο της Κυριακής είναι η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο μετά από 16 ολόκληρα χρόνια που σας πολιορκούσε από τον Αιγόκερω. Προς το παρόν θα μείνει μέχρι την 01/09/24 που θα επιστρέψει ανάδρομος στον Αιγόκερω για μερικούς μήνες. Την τελική θέση στον Υδροχόο θα τη λάβει στις 19/11/24. Από αυτό το ζώδιο θα φέρει ριζικές αλλαγές σε ό,τι αφορά τον κοινωνικό σας κύκλο και τις φιλικές σας σχέσεις. Ίσως κάποια γεγονότα να σας κάνουν να αλλάξετε εντελώς τον τρόπο με τον οποία σχετίζεστε με τους φίλους σας και να δείτε ποιοι είναι εκείνοι που αξίζουν να βρίσκονται δίπλα σας και ποιοι όχι. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία να απομακρύνετε από κοντά σας τοξικά άτομα και να κάνετε χώρο στη ζωή σας για ανθρώπους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Το βλέμμα σας θα πρέπει να είναι στραμμένο στο μέλλον και ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσετε κάποιους από τους στόχους σας εάν δεν σας ταιριάζουν πια και δεν σας οδηγούν κάπου. Προσπαθήστε να χτίσετε γύρω σας ένα δίκτυο ανθρώπων οι οποίοι μπορούν να συμμεριστούν τις απόψεις και τις ιδέες σας και θα σας στηρίξουν σε κάθε σας βήμα. Εάν είστε οργανωμένοι και συνεπείς σε όσα κάνετε, θα μπορέσετε να πάτε μπροστά και να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Από την Κυριακή ξεκινά μια μακρά και γεμάτη αλλαγές πορεία στη ζωή σας, καθώς ο Πλούτωνας περνά στον τομέα της καριέρας και της κατεύθυνσης της ζωής σας. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα φέρει αλλαγές στον τομέα της καριέρας και της επαγγελματικής σας καταξίωσης. Κάποια γεγονότα θα σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις ζωής σχετικά με την πορεία που θα ακολουθήσετε από εδώ και στο εξής και δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε τους στόχους σας. Είναι βέβαιο ότι θα έχετε μεγάλη επιρροή στον κοινωνικό σας περίγυρο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δύναμη σας, αρκεί να εργαστείτε πολύ σκληρά και να αποδείξετε την αξιοπιστία σας. Μη διστάσετε να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας και να αναλάβετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα αναδείξουν τις ηγετικές σας ικανότητες. Το πιο σημαντικό όμως είναι να απαλλαγείτε από οτιδήποτε έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του και να λήξετε οριστικά συνεργασίες και καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την Κυριακή ο Πλούτωνας προχωρά στον Υδροχόο και απομακρύνεται από τον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου. Θα ξαναπεράσει ανάδρομος στον Αιγόκερω για τελευταία φορά στις 02/09/24. Η οριστική είσοδος του πλανήτη της μεταμόρφωσης στον φιλικό σας Υδροχόο θα συμβεί στις 19/11/24 και για τα επόμενα είκοσι χρόνια. Με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ανθρώπους οι οποίοι θα έχουν τον ρόλο του μέντορα στη ζωή σας και θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε πνευματικά ή θα βιώσετε μοιραίες εμπειρίες οι οποίες θα διευρύνουν τους ορίζοντες σας. Ταξίδια στο εξωτερικό, γνωριμίες και σπουδές θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας και με κάποιο τρόπο θα αλλάξουν ριζικά τις πεποιθήσεις και την κοσμοθεωρία σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε πεδίο σπουδών ή να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας με κάποιο επιμορφωτικό πρόγραμμα. Σε κάθε περίπτωση, η ζωή σας μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο, αρκεί να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και δεν επιλέξετε τη ρουτίνα και τη στασιμότητα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ