Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Αιγόκερω - Ημέρα με πίεση, διαφωνίες & δυσκολίες στις επαφές μας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Μολονότι η μέρα ξεκινά με κάποια πίεση καθώς έχουμε το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Ήλιο στον Αιγόκερω και ακολούθως το τετράγωνο με τον Πλούτωνα που δημιουργούν περισσότερη ένταση κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο, δυσκολίες στις επαφές μας και διαφωνίες, στην πορεία η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο από τις 10:12 το πρωί κι έπειτα υπόσχεται περισσότερη «πλανητική» αρμονία. Οι κύριες όψεις της Σελήνης από τον Ταύρο είναι το εξάγωνο που πραγματοποιεί με τον Κρόνο στους Ιχθύς, το τρίγωνο με τον Ερμή στον Αιγόκερω και τέλος η σύνοδος με τον Δία που ενισχύει την αυτοπεποίθηση μας, προσδίδει γοητεία στο λόγο μας και βοηθά στην ενδυνάμωση των σχέσεων μας. Μάλιστα σήμερα σχηματίζεται και το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που κάνει τη μέρα εξαιρετικά θετική για όλων των ειδών τις συνεργασίες και τις σχέσεις. Είμαστε πιο ξεκάθαροι σε αυτά που θέλουμε, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα τα διεκδικήσουμε. Πρωτοβουλία, διεκδίκηση, επιθυμία οι λέξεις κλειδιά για τη σημερινή μέρα που ευνοεί τις επαφές μας, τις συμφωνίες, τις υπογραφές συμβολαίων και τα νέα και σταθερά ξεκινήματα.

ΚΡΙΟΣ

Μολονότι οι πρωινές ώρες είναι κάπως έντονες σε ψυχολογικό επίπεδο, ειδικά αν είστε γεννημένοι προς το τέλος του ζωδίου, μετά τις 10:12 το πρωί που η Σελήνη προχωρά στον Ταύρο τα πράγματα διαφοροποιούνται κατά πολύ. Η σημερινή μέρα προσελκύει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών και δεν είναι απίθανο να ασχοληθείτε αρκετά με αυτά ή να συζητήσετε τις οικονομικές παραμέτρους μιας συνεργασίας. Από την άλλη προσέξτε τα έξοδα σας, γιατί μπορεί να σας πιάσουν γενναιοδωρίες ή τάση να κάνετε αγορές για το σπίτι, για τον εαυτό σας ή γενικότερα έξοδα τα οποία θα μπορούσατε ίσως να αποφύγετε. Σήμερα όμως είναι μια θετική μέρα και για να πείσετε τους άλλους για τις ικανότητες σας στη δουλειά και να τους εντυπωσιάσετε ανεβάζοντας έτσι τις επαγγελματικές σας μετοχές. Οι θετικές όψεις της Σελήνης αλλά και το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου δείχνουν ότι μπορεί να ακούσετε ένα θετικό λόγο από κάποιο άτομο στη δουλειά για την απόδοση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο σας μετά τις 10:12 το πρωί και κάνει τη μέρα ιδιαίτερα απαιτητική ως προς τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας στη δουλειά ή και στο σπίτι. Σαφώς πέραν των απαιτήσεων δείχνει ότι είστε πρόθυμοι να αναλάβετε ευθύνες και μάλιστα ακριβώς επειδή φαίνεστε προς τα έξω και πιο ώριμοι σάς εμπιστεύονται και περισσότερο στον χώρο της εργασίας σας. Σήμερα όμως έχουμε και ωραίες όψεις της Σελήνης από το ζώδιο σας με τον Ερμή, τον Κρόνο και τον Δία που μπορείτε να αξιοποιήσετε είτε σε επικοινωνιακό επίπεδο, γιατί εύκολα μπορείτε να καταφέρετε να σαγηνεύσετε τους άλλους με το μυαλό και τις ιδέες σας, είτε και στην προσωπική σας ζωή. Σημαντική όψη για σοβαρές συζητήσεις, δεσμεύσεις, υπογραφές συμβολαίων και θετικές εξελίξεις σε θέματα σπουδών είναι το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Κρόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πορεία της Σελήνης σήμερα μετά τις 10:12 το πρωί στον 12ο Ηλιακό σας οίκο μπορεί να σας κάνει να νιώθετε λίγο περιορισμένοι ή εγκλωβισμένοι στο σπίτι ή σε μια κατάσταση που δεν έχετε πολλά κέφια για επικοινωνία ή να μοιραστείτε έστω το πώς νιώθετε με άλλους. Όμως καλύτερα να μην το κάνετε αυτό, αφού δεν βοηθά και την ψυχολογία σας. Μιλήστε με έναν έμπιστο φίλο-η, με τον σύντροφό σας, με κάποιον που νιώθετε ασφαλείς να πείτε και πράγματα τα οποία δεν θα μοιραζόσασταν με πολύ κόσμο. Από την άλλη, ίσως νιώθετε μεγαλύτερη κόπωση. Με τις πολύ θετικές όψεις της Σελήνης προς τον Ερμή, τον Κρόνο και τον Δία πάντως φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχουν θετικά νέα για κάποιο επαγγελματικό σας ζήτημα. Αν έχετε να κάνετε μια μυστική συζήτηση για το μέλλον των επαγγελματικών σας, να υπογράψετε μια συμφωνία ή να κάνετε κάποιες εξετάσεις για την υγεία σας η μέρα προσφέρεται από κάθε άποψη.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ