Πριγκίπισσα Κέιτ: Είχε εξωμήτριο ή χολή; Παγωμένη η Βρετανία από το διπλό χειρουργείο των Βασιλιά & επόμενης Βασίλισσας

Περαστικά τους!

Πανικό προκάλεσε από χθες η είδηση της νοσηλείας της πριγκίπισσας Κέιτ, λόγω χειρουργικής επέμβασεις στην κοιλιά.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι του Κένσινγκτον αναφέρεται πως αναμένεται η Κέιτ, η σύζυγος του διαδόχου του θρόνου πρίγκιπα Ουίλιαμ, να παραμείνει στη London Clinic, ένα ιδιωτικό νοσοκομείο στο κέντρο του Λονδίνου, για 10 έως 14 ημέρες προτού επιστρέψει στο σπίτι της για να αναρρώσει.

Διαβάστε ακόμη: Η Πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο! Θα απέχει από δημόσιες εμφανίσεις μέχρι το Πάσχα - Δείτε την επίσημη ανακοίνωση (φωτό)

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της έως το Πάσχα.

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που η ανακοίνωση αυτή θα προκαλέσει», τονίζεται στο δελτίο τύπου.

«Ελπίζει πως το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η κανονικότητα για τα παιδιά της. Και την ευχή της ότι οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες θα παραμείνουν ιδιωτικές».

Το γραφείο της επισημαίνει πως θα ενημερώνει σχετικά με την πρόοδο της υγείας της μονάχα όταν υπάρχουν «σημαντικές νέες πληροφορίες για να μοιραστεί».

Δεν υπήρξε καμία ένδειξη σχετικά με τους λόγους της νοσηλείας της 42χρονης πριγκίπισσας, όμως, όπως μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ, η Κέιτ δεν πάσχει από καρκίνο.

Her Royal Highness The Princess of Wales was admitted to hospital yesterday for planned abdominal surgery. The surgery was successful and it is expected that she will remain in hospital for ten to fourteen days, before returning home to continue her recovery. Based on the current medical advice, she is unlikely to return to public duties until after Easter. The Princess of Wales appreciates the interest this statement will generate. She hopes that the public will understand her desire to maintain as much normality for her children as possible; and her wish that her personal medical information remains private. Kensington Palace will, therefore, only provide updates on Her Royal Highness’ progress when there is significant new information to share. The Princess of Wales wishes to apologise to all those concerned for the fact that she has to postpone her upcoming engagements. She looks forward to reinstating as many as possible, as soon as possible.

Νοσηλεία και για τον Βασιλιά Κάρολο

Παράλληλα, και ο Βασιλιάς Καρόλος, ηλικίας 75 ετών, πρέπει να νοσηλευτεί την επόμενη εβδομάδα λόγω μιας «καλοήθους» υπερτροφίας του προστάτη, ανακοίνωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

«Όπως χιλιάδες άνδρες κάθε χρόνο, ο βασιλιάς ζήτησε συμβουλές για μια υπερτροφία του προστάτη. Αυτό από το οποίο πάσχει ο μεγαλειότατος είναι καλοήθες και θα μεταβεί στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα για μια διορθωτική επέμβαση», ανακοίνωσε το παλάτι σε μία σύντομη ανακοίνωση, όπου διευκρίνισε πως οι δημόσιες υποχρεώσεις του θα αναβληθούν για μια σύντομη χρονική περίοδο προκειμένου να του επιτραπεί να αναρρώσει.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε λιγότερο από δύο ώρες αφότου ανακοινώθηκε ότι η νύφη του Κέιτ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

 

 

Παγωμένη η Βρετανία

Έκτοτε, όλοι οι πολίτες έχουν παγώσει στο άκουσμα των δύο νοσηλειών.

Κυρίως υπάρχει ανησυχία για τη μέλλουσα Βασίλισσα, καθώς ήταν μία ανακοίνωση από το πουθενά που δημιούργησε πολλά σενάρια για την υγεία της.

Κάποιοι μίλησαν για καρκίνο, χολή ακόμη και εξωμήτριο ενώ άλλοι ανέφεραν ακόμη και μία πιθανή εγκυμοσύνη.

Πράγματι, η Κέιτ είχε πολύ καιρό να πραγματοποιήσει δημόσια εμφάνιση.

Ακόμη και στα γενέθλια της (9/1) δεν την είδαμε πουθενά.

Διαβάστε ακόμη: Κέιτ Μίντλετον: Το παλάτι ευχήθηκε στη μέλλουσα Βασίλισσα για τα 42α γενέθλια της - Με "κλικ" από τη στέψη του Καρόλου (φωτό)

Πολλοί περίμεναν να τη δουν μαζί με τον σύζυγο της Γουίλιαμ στο γάμο του Πρίγκιπα Abdul Mateen στο Σουλτανάτο του Μπρουνέι όπως είχε γίνει γνωστό.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς της 42χρονης royal, Carol και Μichael και τα αδέρφια της, Pippa και James θα είναι στο πλευρό της κατά της διάρκεια της ανάρρωσης της.

 

 

Τα βρετανικά ταμπλόιντ δεν έχουν, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, κατορθώσει να αποσπάσουν περισσότερα και πιο συγκεκριμένα στοιχεία για το χειρουργείο της Κέιτ.

Περιορίζονται στο να ζητούν από ειδικούς να διαγνώσουν εξ αποστάσεως το τι πραγματικά συμβαίνει στη σύζυγο του διαδόχου Ουίλιαμ.

H Express επικαλείται την εκτίμηση μιας ιατρού, της Δρ. Ντέμπορα Λι, η οποία επισημαίνει πως «για επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, οι περισσότεροι άνθρωποι παραμένουν νοσηλευόμενοι από 4 έως 7 ημέρες. Αν δε η επέμβαση γίνεται λαπαροσκοπικά, τότε η νοσηλεία περιορίζεται σε 2-4 ημέρες. Εξαρτάται από το τι ακριβώς έχει γίνει και εάν έχει κριθεί απαραίτητη η φιλοξενία του εκάστοτε ασθενούς σε μονάδα εντατικής φροντίδας, τότε η νοσηλεία παρατείνεται. Και, κατόπιν, για την πλήρη αποκατάσταση, όταν πλέον ο ασθενής θα νιώθει πλήρη άνεση στις κινήσεις του, μπορεί να χρειαστούν ακόμη και δύο μήνες».

Όπως τονίζει περαιτέρω η Βικτόρια Γουόρντ, η αρμόδια επιτροπή ελέγχου ποιότητας, σε αυτοψία που διεξήγαγε το Δεκέμβριο του 2021 στην «The London Clinic», κατέληξε στο συμπέρασμα πως οι χειρουργικές υπηρεσίες του νοσηλευτικού ιδρύματος «χρήζουν βελτίωσης». Πάντως, στο ίδιο ιδιωτικό νοσοκομείο έχουν νοσηλευτεί κατά το παρελθόν η αδελφή της βασίλισσας Ελισάβετ, πριγκίπισσα Μαργαρίτα και ο πρίγκιπας Φίλιππος, ενώ στο ίδιο νοσοκομείο γεννήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός και σημερινός υπουργός Εξωτερικών Ντέιβιντ Κάμερον.

Το ερώτημα των Times

Oι Times θέτουν το ερώτημα σε ποιο σημείο της κοιλιακής χώρας έγινε η επέμβαση, στο έντερο, στο στομάχι, στους νεφρους ή στο αναπαρωγικό σύστημα;

 

 

 

 

 

Ο κόσμος και οι θαυμαστές στέλνουν τις δικές τους ευχές για καλή ανάρρωση!

Εμείς, ελπίζουμε, πράγματι ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και απλά η πριγκίπισσα Κέιτ χρειάζεται ξεκούραση!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ