3ήμερο στις Σπέτσες για τον ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι δεν αποδέχθηκαν την πρόσκληση Κασσελάκη, το «σφιχτό» πρόγραμμα συσκέψεων– To φουσκωτό του ναυάρχου (βίντεο)

«Κλειστά τα εστιατόρια του νησιού» λέει ο Χρήστος Ορλώφ

Σε ρυθμούς του Στέφανου Κασσελάκη κινούνται οι Σπέτσες. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εν μέσω γκρίνιας από ορισμένους καλεί τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας σε συνεδρίαση όπου θα παρουσιάσουν προτάσεις σε powerpoint και προκαθορισμένο χρόνο.

Μιλώντας στην εκπομπή "Super Κατερίνα" ο Χρήστος Ορλώφ πρόεδρος των ξενοδόχων του νησιού είπε: "Θα έρθει κόσμος σε ένα νησί που κοιμάται αυτή την εποχή. Θέλω όποιος έρχεται στο νησί να περνά πολύ καλά. Εκτός από το mail επιβεβαίωσης για δύο απλά, καλά καθαρά καταλύματα, δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση για εστιατόρια.

Δεν ξέρω τι έχει σκεφτεί με τους ανθρώπους που θα φέρει. Μόνο ένα ξενοδοχείο είναι ανοιχτό χειμώνα και ανοίγει ακόμα ένα μικρό. Οι κατήσεις είναι καμιά 30αριά δωμάτια με κόστος διαμονής 70 - 80 ευρώ".

Σε ότι αφορά τη συνεδρίαση ο κ. Ορλώφ σχολίασε: "Είναι ένα όμορφο μικρό σπίτι, που θα χωρέσουν"

Πάντως ο Στέφανος Κασσελάκης ετοιμάζει εκπλήξεις για το τριήμερο στις Σπέτσες

Η σύσκεψη στο σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ θα ξεκινήσει στις 4:30 το απόγευμα της Παρασκευής. Θα ακολουθήσει δείπνο που θα τους παραθέσει ο κ. Κασσελάκης στο σπίτι του.

Το πρωί του Σαββάτου θα ακολουθήσει νέα συνάντηση εργασίας, με ένα κενό το μεσημέρι για φαγητό. Η σύσκεψη θα επαναληφθεί το απόγευμα του Σαββάτου, για να ακολουθήσει δείπνο το βράδυ σε εστιατόριο του νησιού. Το τριήμερο θα καταλήξει την Κυριακή, οπότε και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα αναχωρήσουν για την Αθήνα.

Διαβάστε ακόμα: Διαβάστε ακόμα: Σπέτσες: Από νησί του βασιλιά Κωνσταντίνου, νησί του Κασσελάκη – Ετοιμασίες για την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Παρόντες και απόντες

Ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης θα μεταβεί στις Σπέτσες με το σκάφος του (το ίδιο με το οποίο είχε μεταφέρει πριν από τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ τον Στέφανο Κασσελάκη στη Μακρόνησο) επιστρέφοντας απευθείας από Νταβός όπου μετέχει σε "στρογγυλό τραπέζι".

Και ο Όθων Ηλιόπουλος θα έρθει μόνο για το τριήμερο, από ΗΠΑ. Έχουν έρθει πολύ κοντά με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τελευταία, ιδίως μετά το προηγούμενο ταξίδι Κασσελάκη στις ΗΠΑ προκειμένου να κλείσει τις νομικές διαφορές του με τη ναυτιλιακή εταιρεία στην οποία ήταν συνεργάτης.

Στις Σπέτσες θα πάει τελικά και η Κυριακή Μάλαμα, παρότι, όπως είχε δηλώσει ειρωνικά, την πειράζει η θάλασσα. 

Δικαιολογημένα απούσα θα είναι η Όλγα Γεροβασίλη, σύμφωνα με κομματικές πηγές.

Στις Σπέτσες δεν θα παρευρεθούν, όπως έχει γίνει γνωστό, ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ούτε και η βουλευτής Επικρατείας Έλενα Ακρίτα, όπως έχει η ίδια δηλώσει.

 

Διαβάστε ακόμα: Έλενα Ακρίτα για το 3ήμερο στις Σπέτσες: Γιατί να μην πάμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες; - Καρδίτσα, Έβρο, Ρόδο, Εύβοια, Βόλο

Στην πρωτοβουλία Κασσελάκη, η οποία έχει προκαλέσει αντιδράσεις, οι βουλευτές του κόμματος καλούνται να παρουσιάσουν με power point στο σπίτι που διατηρεί στο νησί του Αργοσαρωνικού ο Στέφανος Κασσελάκης, και θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία, όπως έχει διευκρινίσει η Θεοδώρα Τζάκρη.

Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης, η πρόσκληση για τριήμερο στις Σπέτσες: Ελάτε σε συνάντηση εργασίας και ετοιμάστε παρουσίαση με powerpoint έως 30 λεπτά

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ