Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Κριό - Ενθουσιασμός, ζωντάνια αλλά και αυθορμητισμός

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό σε όλη τη διάρκεια της μέρας χαρίζοντας μας ένα ιδιαίτερα ζωντανό κι ενθουσιώδες πλαίσιο για να κινηθούμε. Από την άλλη, η Σελήνη αυτή μας κάνει πιο βιαστικούς και παρορμητικούς στον τρόπο σκέψης και δράσης μας. Ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στις δοσοληψίες μας και στις μετακινήσεις. Το τρίγωνο με την Αφροδίτη τις απογευματινές ώρες προσθέτει μια πιο θετική διάσταση στις επαφές και τη διάθεση μας. Σήμερα είναι κατάλληλη μέρα για να διαχειριστούμε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα και πιθανώς να λύσουμε και κάποια από αυτά. Το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης προσθέτει ένταση στις σχέσεις και τα συναισθήματα μας και μας κάνει να αναζητάμε τη συντροφικότητα και την ερωτική διάθεση. Το βράδυ προσφέρεται για φλερτ και εξόδους.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα όλη μέρα συναντά σε ευνοϊκή όψη την Αφροδίτη, δίνοντας ένα ξεχωριστό αλλά και πιο ευχάριστο και τυχερό τόνο στη μέρα σας. Προσπαθήστε τα δύσκολα και τα απαιτητικά να τα προγραμματίσετε σήμερα. Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση, μια διαπραγμάτευση, κάποιες επαφές προτιμήστε τη σημερινή μέρα για να έχετε ένα πιο θετικό αποτέλεσμα. Ακόμη και για μια έξοδο για διασκέδαση το αποψινό βράδυ προσφέρεται πολύ περισσότερο. Και φυσικά μην ξεχνάμε την επιρροή της όψης αυτής και στην ερωτική σας ζωή που δυναμώνει τα συναισθήματα σας και σας χαρίζει περισσότερο σεξαπίλ. Ευχάριστη όψη και για σχεδιάσετε ένα ταξιδάκι ή μια εκδρομή για το γουηκέντ.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο ευχάριστη και χαλαρή η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Ταύροι, ενώ είναι εξαιρετική αν θέλετε να κλείσετε εκκρεμότητες της δουλειάς. Μην τις αφήσετε για τις επόμενες ημέρες, γιατί θα αγχωθείτε περισσότερο και ενδεχομένως να μην προχωρήσουν και όπως θέλετε. Ακόμη η σημερινή μέρα προσφέρεται για να κάνετε έναν έλεγχο υγείας ή να βάλετε σε ένα πρόγραμμα διατροφή και άσκηση. Αν ψάχνετε να βρείτε τον κατάλληλο σύμβουλο για τα θέματα της υγείας σας ή της ομορφιάς είναι πολύ πιθανόν σήμερα να τον βρείτε. Καλή μέρα αν θέλετε να συζητήσετε και για οικονομικά θέματα τα οποία μπορεί να σας βαραίνουν από το παρελθόν. Το μαγικό τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης είναι βοηθητικό για τα οικονομικά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια καλή μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας είναι η σημερινή και μάλιστα είναι άκρως βοηθητική σε θέματα που αφορούν τους στόχους σας, τη συλλογική δουλειά, τις φιλικές σας σχέσεις και τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Μέρες σαν και τη σημερινή πρέπει να τις εκμεταλλεύεστε. Μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα υποστηρικτές και συμμάχους ή μπορεί να εμπνεύσετε με τις ιδέες και τις απόψεις σας και άλλους και να σας στηρίξουν. Αν έχετε να κάνετε μια παρουσίαση, να συζητήσετε μια νέα ιδέα σας μην το αναβάλλετε για τις επόμενες ημέρες. Σήμερα θα έχετε πιο θετικές εξελίξεις. Ίσως υπάρχει και μια εξέλιξη σε ερωτικό επίπεδο. Είναι πιθανό να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο μέσω του φιλικού σας κύκλου αν είστε μόνες-οι. Αν έχετε σχέση, το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, να περάσετε καλύτερα και να είστε πιο εκδηλωτικοί στο συναίσθημα σας. Αν είστε μόνοι-ες, η όψη προσφέρεται για να φλερτάρετε.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ